Rada Manojlović se udaje za bosansku zvezdu "Granda"?

Priča se da će Rada reći sudbonosno "DA" kolegi Harisu Berković. Pročitajte šta je o tome rekao Harisov otac Mirsad Berković

  • 37
Rada Manojlović, Haris Berković Foto: Telegraf, Promo

Rada Manojlović nedavno posetila jedan salon venčanica gde je odabrala haljinu za njen najlepši i najvažniji dan u životu. Kako piše "Dnevni avaz", šuška se da će se pevačica udati za svog kolegu iz "Zvezda Granda" Harisa Berković.

UDAJE SE RADA MANOJLOVIĆ? Pevačica odabrala venčanicu (VIDEO)

Navodno, Rada je toliko osvojila Berkovića, da je ona njemu postala centar sveta i da je čak promenio broj telefona. Šta se zaista dešava po ovom pitanju, ispričao je Harisov otac Mirsad.

- Promenio je broj telefona, ali to je bilo pre ovih dešavanja. Na Fejsbuk profilu broj mu je bio javan pa su ga zvali fanovi, zbog obaveza i posla nije mogao više da se javlja pa je odlučio promeniti broj - naveo je gospodin Berković za "Dnevni avaz", i dodao da se zna sa Radom Manojlović i da je ona super:

Printskrin: Youtube/Emisija Premijera Printskrin: Youtube/Emisija Premijera

- Upoznao sam je još kad se Haris takmičio u "Zvezdama Granda" i nema onaj stav nedodirljive ličnosti. Trenutno javnost bruji o njihovom odnosu, a u pitanju je nastavak zajedničkog rada, ali normalno je da su se i zaljubili. Znamo kakvo je danas vreme, sve se spontano dešava - istakao je on, a na pitanje da li bi mogao da Radu zamisli kao snajku, odgovorio je:

Foto: Promo Foto: Promo

- Mogao bih je zamisliti kao svoju snaju, zašto ne, nije neka aždaja. Koliko znam i koliko sam upućen, još neće biti venčanja. A to što je Rada boravila u salonu venčanica može biti i poslovno - zaključio je Mirsad Berković.

(Telegraf.rs/izvor: "Dnevni avaz")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mladen

    31. jul 2016 | 14:56

    Super, ajd sad mrš u Bosnu oboje i da vas naše oči više ne vide!

  • Konan

    31. jul 2016 | 13:13

    Informisi se Rado o "njima " pre udaje ,nemoj ispasti guska. Bolji ti je Milan bezbroj puta.Veliki pozdrav

  • Srbin

    31. jul 2016 | 11:39

    Nemoj za Harisa Rado molim te......lepse je Milan,Jovan,Stevan.......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA