GASTOZ NAČISTO POLUDEO! Psovao oca zbog vređanja Zorice, pa mu pretio smrću?!

- Kada je pročitao da njegovu devojku Zoricu naziva ku*vom, Gastoz se razbesneo i pozvao oca telefonom - kaže izvor blizak zvezdi "Parova"

  • 18

Nakon što je juče ogromnu pažnju izazvao skandalozni intervju Gastozovog oca Đura, koji je na sramotan način izvređao Zoricu Dukić, Nenad je navodno načisto izgubio živce i čak je pretio smrću svom ocu. 

OVO JE ZA ZATVOR! Gastoz svakog dana treba da bije prostitutku Zoricu!

- Gastozu se smučilo što njegov otac Đuro u medijima priča jednu priču, dok njega zivka i ubeđuje preko telefona da novinari sve izmišljaju. I on nije naivan jer i sam sarađuje s medijima i zna kako te stvari funkcionišu. Kada je pročitao da njegovu devojku Zoricu naziva ku*vom, razbesneo se i pozvao ga telefonom. Toliko ga je psovao da nije birao reči. Na kraju mu je zapretio da će ga ubiti ako ne začepi usta - tvrdi za srpski Telegraf izvor blizak Gastozu.

Foto: Instagram/draguljce Foto: Instagram/draguljce

Sa druge strane, Đuro kaže da mu Nenad nije pretio i dodao:

- Živ sam još uvek. Nije bilo pretnji, ali ću naje*ati, to znam.

Foto: TV Happyi Foto: TV Happyi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • omer

    12. avgust 2016 | 10:34

    Nasi ponosi deca koja osvajaju nagrade u svetu iz matematike,fizike,hemije,...,nisu idoli nacije vec Gastosi,Bumbari,starlete i kozna koji otpadi naseg drustva.

  • Boki

    12. avgust 2016 | 13:16

    TATA DJURA NISTA NIJE IZMISLIO

  • maja

    12. avgust 2016 | 10:10

    Nemoj Gale da se nerviras i ljuis na tatuuuu,nije Zoka kurvica lazu te svi,kako ih nije sramota da lazu a ti sve vidis imas oci fujj i ti i tvoja draga dosadili ste vise i bogu i svetu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA