≫ 

CECIN MANEKEN ŠOKIRAO SVE: Zaljubljen sam u Anastasiju! (VIDEO)

- Mislim da sam se zaljubio na prvi pogled. Prišao sam joj, upoznali smo se i počeli da pričamo. Bila je mnogo lepa i jako ljubazna - rekao je Derek Žugić o Cecinoj ćerki

  • 7

Maneken Derek Žugić koji se pojavio 2013. u Cecinom spotu za numeru "Da raskinem s njom", iznenadio je sve kada je ispričao da je u Budvi muvao Anastasiju Ražnatović u koju se, kako kaže, zaljubio na prvi pogled.

Terzina ćerka objavila sliku kako čita knjigu, a onda ju je Cecina ćerka ubila od zezanja! (FOTO)

- Anastasiju nisam upoznao dok smo radili spot. Tada sam video sam samo Cecu i sećam se da sam bio oduševljen. Ona je profesionalna, posvećena poslu. Pravi je ženski šemeker i džek. Onda sam otišao nazad u Ameriku i tek ovog leta se vratio u Crnu Goru. Anastasiju sam sreo u Budvi. Nisam ni znao ko je ona. Čim sam je ugledao, ostao sam bez daha. Mislim da sam se zaljubio na prvi pogled. Prišao sam joj, upoznali smo se i počeli da pričamo. Bila je mnogo lepa i jako ljubazna, ali su me njene drugarice hejtovale. Verovatno nisu navikle da joj neko tek tako prilazi, ne znam - izjavio je Žugić za "Blic" i dodao da nije znao da Anastasija ima momka.

A photo posted by Derek Zugic (@iamderekzugic) on

- Pa dobro, šta sad. Nema veze. Ja sam prišao devojci, jer mi se svidela, morao sam. Ništa loše nisam uradio. Bio sam kulturan i ljubazan. Tek sutradan saznao sam da je to bila Cecina ćerka. Stvarno sam oduševljen. I voleo bih opet negde da je sretnem - zaključio je Derek.

Foto: Instagram/raznatovic_anastasija Foto: Instagram/raznatovic_anastasija

Pogledajte spot za numeru "Da raskinem sa njom":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dzoni

    17. avgust 2016 | 11:45

    Evo ja cu za dva dana da se zaljubim u nju, ocete li da posete o meni? ( cu izadjem na telegraf ) :)))

  • djordje

    17. avgust 2016 | 16:03

    Ne sećam se da videh ružnijeg "manekena". Boga mi.

  • Ceca

    17. avgust 2016 | 11:59

    Neš.ebat

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA