≫ 

OBOŽAVAM ANALNI SEKS: Jelena Golubović priznala kakve sve PERVERZIJE voli u krevetu!

- Moj moto je latinska izreka: "Dobar penis, mir u kući." - ističe rediteljka

  • 5

Kraljica rijalitija Jelena Golubović, imala je seks pred kamerama tokom boravka u rijalitiju "Farma", a sada je otkrila šta sve voli u krevetu.

OVO SIGURNO NISTE VIDELI: Evo šta smo sve našli SKRIVENO kod Jelene Golubović u stanu! (VIDEO)

Jelena ističe da je seks izuzetno bitan u vezi, a sebe smatra ekspertom, jer je kako kaže za Kurir Stars probala svih 100 poza.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

- Bez dobrog seksa nema ni dobre veze. Mene je lako zadovoljiti, tu sam ekspert i znam koja me poza dovodi do ludila - rekla je Golubovićeva, a onda otkrila šta to sve ona voli:

- Umem svog muškarca da dovedem do višestrukog orgazma. Odavno sam probala svih 100 poza, a sad istražujem nove. Volim analni seks, a voli i tona muškaraca, samo imaju folirantkinje pored sebe, pa onda moraju sa strane, ili traže trandže ili ljubavnice. Moj moto je latinska izreka: "Dobar penis, mir u kući."

Foto: Instagram/jelenagolubovic_official Foto: Instagram/jelenagolubovic_official

Rijaliti zvezda je verena za Dauta Dašu Kalača kog je javnost nedavno videla, a ona sada otkriva šta joj je važno pri izboru muškarca osim seksa.

- Pored seksualne potencije, važni su mi i emotivna zrelost, da je stabilan mentalno, intelektualno i finansijski, da je nežan, pažljiv i, naravno, da je džentlmen. Da mu naše dete i ja budemo centar sveta. Da osigura budućnost našeg deteta, jer ja sa te strane moram da budem opuštena, kako bih mogla da se bavim vaspitanjem deteta. Naš naslednik će ići u privatne škole, treba ga pripremiti za Oksford, Kembridž i Harvard - otkriva rediteljka.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Ako ste propustili pogledajte kako izgleda stan Jelene Golubović:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BEOGRADJANIN

    14. septembar 2016 | 12:25

    Jadno je to dete koje bi ona rodila, pod uslovom da moze da rodi. Lep primer poremecene osobe, koja sem seksa i skandala nezna nista drugo. Ljiga strokava koju ni majka ne voli, sem one babe koja je ista kao i ona.

  • mia

    14. septembar 2016 | 12:22

    Jao majko moja,pa gledali smo je kakva je u krevetu,o cemu ona prica...

  • BEOGRADJANINN

    15. septembar 2016 | 10:19

    Pa ,pokazala je da to voli ,na farmi sa M. Mechavom. Nista lepse i pametnije nije se moglo ocekivati od nje, jedna poremechena ,luda ,strokava zena ,koja ni rodjenu majku ne postuje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA