Zaradio je milione hitom "Gangam Style" i zaludeo ceo svet, a sada je DOTAKAO DNO! (FOTO) (VIDEO)

Čuveni hit korejskog repera Psaja munjevitom brzinom je opčinio sve generacije, i dostigao rekordnih 2,6 milijardi pregleda na Jutjubu

  • 2

Korejski reper Psaj načisto je zaludeo planetu svojom pesmom "Gangnam Style", koja je od samog objavljivanja vrtoglavom brzinom postala hit u celom svetu, te zaradila rekordan broj pregleda na Jutjubu.

 

Na današnji dan pre 4 godine objavljen najgledaniji video svih vremena na Jutjubu! (VIDEO)

 

Pesma je sa 2,6 milijarde pregleda na Jutjubu upisana u Ginisovu knjigu rekorda kao najpopularnija pesma korejskog popa u istoriji, zbog čega je čuveni reper pre četiri godine stekao veliku slavu i zaradio milione.

 

Printskrin: Youtube/officialpsy

Printskrin: Youtube/officialpsy

 

Usledile su ubrzo pesme "Gentleman" i "Hangover", ali, nisu ni približno bile hitovi kao "Gangnam Style", zbog kog je Psaj postao i koreanski ambasador turizma.

 

 

Međutim, velika slava je loše uticala na popularnog Psaja, koji je i sam svojevremeno priznao da se odao alkoholu i da je votka njegov najbolji prijatelj, kao i da alkohol ne konzumira jedino kada je mamuran.

 

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hermes

    19. septembar 2016 | 21:45

    Ne razumem samo rec reper.Rap je muzicka umetnost koja je protiv lopovskog sistema bilo koje drzave,a ovaj je jahao bez konja i naravno pao na dupe tj na dno

  • nele

    21. septembar 2016 | 09:37

    Ma prijatelju boli te batanga, niko nije znao za tebe pre ovoga, kako doslo tako otislo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA