AVA: Neću ni dinar od Vlade! Nek mu je srećno s Natašom Bekvalac!

Ava tvrdi da Vladi nikada nije priznala zaljubljenost i ističe da mu želi svu sreću ako je u vezi sa Natašom Bekvalac

  • 0

Popularna hrvatica Ava Karabatić naglasila je da ne želi da prihvati novac od pobednika "Survajvera" Vlade Vuksanovića. On želi na taj način da joj se zahvali što mu je obezbedila trijumf u ekstremnom rijalitiju. Šuška se da je Vlada odlučio da Avi pokloni 5.000 evra, ali starleta neće ni da čuje za novac. Hrvatica tvrdi da nije zaljubljena u manekena i poručuje da mu želi sreću u vezi sa pop zvezdom Natašom Bekvalac.

- Neću ni dinar od Vlade! Nisam glasala za njega da bih mu izvukla novac, već zato što smatram da je zaslužio pobedu. Ako želi da me časti, neka mi kupi čokoladu. Ma, dovoljno mi je da mi napiše pismo zahvalnosti, jer za razliku od onih koji imaju novac - ja imam srce - kaže Ava i dodaje da su je pogodile Vladine tvrdnje da mu je izjavila ljubav.

- Nikad nisam rekla Vladi da sam zaljubljena u njega! Rekla sam mu da ga volim kao brata, a ne kao muškarca. Iznenadila me je njegova izjava da sam mu izjavila ljubav, o tim emocijama nikada nismo pričali. Uostalom, čak da sam mu to i rekla, pravi muškarac nikad u javnosti ne bi pričao o tome. Nikad se nikome nisam nametala, pa ni njemu. Mogu da imam bilo kog muškarca - od vlasnika klubova do političara. Nas dvoje nismo zajedno, a ako je istina da je u vezi sa Natašom Bekvalac, želim mu sreću sa njom. Nadam se da će biti ispunjen u toj vezi - poručuje starleta.

Vlada se nije javljao na telefon niti odgovarao na poruke, pa nismo uspeli da dobijemo komentar od njega. On je nakon finala priznao da će se odužiti Avi, ali i da će drugoplasiranom Milanu Gromiliću pokloniti deo nagrade s obzirom na to da su njih dvojica imali isti broj glasova za pobedu dok Ava nije presudila u korist manekena. Inače, Vlada će morati da plati porez na nagradu - umesto za 50.000 evra, maneken će zapravo biti bogatiji za 42.000 evra, piše "Puls".

(A. V./Puls)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA