IMPOTENCIJA: Survajverima ne može da se digne zbog tableta!

Jedan od učesnika rijalitija nedavno "omanuo u krevetu", a gotovo svi muški učesnici "Survajvera" još osećaju posledice uticaja tableta protiv malarije, zbog kojih imaju probleme pri seksualnom odnosu

  • 5

Rijaliti šou "Survajver" je završen, ali Vlada Vuksanović, Radovan Stošić, Ognjen Kajganić, Nikola Šoć i ostale muškarčine iz Kostarike i posle nekoliko meseci od dolaska u civilizaciju osećaju posledice. Zbog tableta protiv malarije njima tokom snimanja šoua "nije radila muškost", a pojedinci i danas imaju povremenih problema s potencijom.

Kako saznaje Telegraf, nedavno je jedan od Robinzona "omanuo u akciji", a razlog je upravo čuveni lek koji ga je štitio od opake bolesti:

- Jedan od učesnika poslednjeg "Survajvera" (ime poznato redakciji) imao je nedavno problem. Završio je u krevetu sa devojkom i kad je trebalo da dođe do "onoga" njemu nije mogao da se digne. Devojka je bila pomalo razočarana, on deprimiran, a izgovor: "to je zbog leka protiv malarije" nije zadovoljio drugu stranu, pa je devojka svim drugaricama ispričala kako je lik koji je na ostrvu glumio baju u krevetu - nula, kaže izvor Telegrafa, koji je insistirao na anonimnosti.

Iste probleme imala je muška ekipa iz prošlog "Survajvera", a "muška snaga" potpuno im se povratila tek nakon šest meseci od završetka snimanja.

Bivši mister Hrvatske, Radovan Stošić nedavno je u izjavi za 24 sata.hr priznao da su svi muški učesnici “Survajvera” imali problema sa potencijom upravo zbog tableta protiv malarije, koje su svakodnevno pili. U vreme boravka na Kostariki, kako tvrdi, niko nije imao seksualnu želju i svi su imali problema sa libidom.

- Svakog dana smo pili tablete protiv malarije, te smo imali problema s potencijom i erekcijom. Nije nam se dizao – iskren je maneken.

Možda se upravo zbog ovoga i došlo do situacije da se Ava, Stanija i Aleksandra međusobno "teše" strasnim poljupcima i (doduše, medijski preuveličanim) lezbo akcijama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA