KARLEUŠINA LEKCIJA IZ PEVANJA: Evo kako je Jelena ODUVALA sve koji tvrde da ne zna da peva! (VIDEO)

- Ne znam zašto su svi toliko zapanjeni što ja znam da pevam i narodnu i zabavnu muziku? Pobogu, pa ja to radim punih 20 godina! - izjavila je Karleuša

  • 17

Pre godinu dana, na početku prve sezone "Zvezda Granda" u kojoj je Jelena Karleuša bila u žiriju, ogromnu pažnju je izazvala emisija u kojoj je Jelena začepila usta svima koji su je kritikovali i govorili da ona falšira, ili ne zna da peva.

Lukas isprozivao Karleušu da je debela, a ona mu BEZOBRAZNO odgovorila! (VIDEO)

Saša Popović je izveo Karleušu na binu i dao joj zadatak da otpeva desetak najtežih narodnih i zabavnih pesama! I kad su svi pomislili da će ona kiksnuti, Jelena je, po mišljenju mnogih, publiku u studiju i pored malih ekrana, ostavila bez teksta!

Od Šabanove pesme “Viđaš li mi staru ljubav” do Čoline “Kao moja mati”, Karleuša je, kako tvrde njeni fanovi, održala pravu lekciju iz pevanja!

Foto: Promo Foto: Promo

Tadašnji član žirija, Šaban Šaulić, je bio toliko dirnut da je uz aplauz rekao da malo koji ženski pevač tako dobro može da izvede njegove pesme, dok se Marija Šerifović uključila i prokomentarisala koliko je nepravedno da bilo ko loše komentariše talenat Jelene Karleuše.

Foto: Promo Foto: Promo

- Ne znam zašto su svi toliko zapanjeni što ja znam da pevam i narodnu i zabavnu muziku? Pobogu, pa ja to radim punih 20 godina! Da moj posao ne radim dobro, ne bih trajala i ne bih imala puno Ušće i ogromne tiraže. Sa druge strane, razumem i sve te ljude koji su prijatno iznenađeni. Oni su godinama o meni iz medija čitali i slušali samo najgore uvrede na račun mog talenta, tako da su mnogi pod tim lošim uticajem. Za sebe mogu reći da sam žrtva loših predrasuda koje su kreirane od strane tabloida sa kojima ratujem dve decenije. Ali ne mogu oni mene da mrze koliko ja mogu da budem talentovana. Iz inata – izjavila je Karleuša.

Pogledajte emisiju o kojoj se i dalje priča i koja ima više od tri miliona pregleda na Jutjubu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA