≫ 

SPREMAN ZA PORNIĆ: Gastoz hoće seks s 10 devojaka ISTOVREMENO, a tek da čujete koliko para traži!

- Pravi grupnjak da bude. naravno, ja bih napravio kasting i izabrao one koje dolaze u obzir. Moraju da mi se dopadnu - objasnio je Gastoz

  • 8

Ko o čemu, Gastoz o pornićima, i pobednik "Parova", priželjkuje da pred kamerama ima seks sa 10 devojka istovremeno, i nije ga mnogo briga kako će njegova devojka Zorica reagovati.

 

KAO DA JE GOLA: Zorica bez Gastoza i BEZ brusa u nikad VRELIJEM izdanju! (FOTO)

 

- Živimo u 21. veku, u kom nije strašno da neko snima porniće. Ne bih voleo da mi ovekoveče akciju sa samo jednom devojkom, to radim privatno. Voleo bih da snimim neki dobar film, u kom bih bio u akciji sa desetak devojaka. Pravi grupnjak da bude. naravno, ja bih napravio kasting i izabrao one koje dolaze u obzir. Moraju da mi se dopadnu - ispričao je Gastoz za "Informer" i otkrio koliki bi honorar tražio.

 

Printskrin: Facebook/MacaDiskrecijaHit

Printskrin: Facebook/MacaDiskrecijaHit

 

- Ma pare me ne interesuju. Ako daju honorar, super, ako ne, nema veze. ja bih to sve uradio iz ljubavi. Ipak je deset dobrih riba sa kojima bih imao seks, dovoljna nagrada. Pokušao bih da objasnim Zorici da je to samo posao. Verovatno joj, kao i svakoj ženi, ne bi bilo pravo, ali bih se trudio da prihvati to. Zna ona da ja samo nju volim - zaključio je Nenad Marinković.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA