AVA: Volim Vladu, on je moj anđelčić, pomirili smo se posle 2 minuta!

"Pomirili smo se posle dva minuta, a Vlada mi je poklonio plave minđuše od "Svarovski" kristala, da mi se slažu uz oči", kaže Ava za Telegraf

  • 1

Iako su nakon snimanja emislije "Studio 45" u Zagrebu Vlada Vuksanović i Ava Karabatić svađom uznemirili televiziju RTL, oboje tvrde je ta "svađica" samo trenutak slabosti, da nije imala velike razmere i napominju da su i dalje dobri drugari.

- Naravno da niko nije morao da interveniše u našem sukobu! To su gluposti! Može i Martina da posvedoči. Mala čarka koja je sada zaboravljena i nema potrebe vraćati se na to više - izjavio je kratko pobednik "Survajvera" za Telegraf.

Ava Karabatić je za naš portal izjavila da incident u Zagrebu nije izbio zato što joj se Vlada nije javio nakon što je stigao u hrvatsku prestonicu i da nema nikakve veze sa novcem od nagrade. Ona dodaje da to nije bio dramatičan sukob, već mala svađa koja je posle dva minuta zaboravljena.

- Ja sam temperamentna osoba i svaki moj povišen ton se protumači kao svađa.  Sada smo i on i ja pod prismotrom javnosti i trpimo veliki pritisak. Vlada kao pobednik i ja kao favorit publike. Ja njega i dalje neizmerno volim i on je moj anđelčić. Konflikt uopšte nije izbio oko javljanja, jer sam ja znala da je on u Zagrebu zbog revije, čuli smo se dan ranije. Konflikt je izbio oko novinskih natpisa i njegovih navodnih izjava koje su mediji preuveličali. Nakon dva minuta smo se pomirili i uveče otišli zajedno u klub. On je svojim poslom bio u Zagrebu, ja svojim, i da se nije javio ja se ne bih ljutila, jer nismo imali ni vremena da se vidimo.

Vlada je hrvatsku starletu nakon toga oduševio zakasnelim rođendanskim poklonom.

- Poklonio mi je plave minđuše od "Svarovski" kristala, da mi se slažu uz oči. Ja ponovo kažem, ja sam jedinica i njega gledam kao brata. Mi se nikada ne svađamo kada smo sami, već uvek kada nam neka treća osoba namesti. Oboje smo temperamentne rogonje - zaključila je Karabatićeva.

(A. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    8. jun 2012 | 01:49

    Ima da je jebe i posle sutne.Ali ako,ovce sluze za sisanje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA