Tamnoputa "KRALJICA FLAMENKA" Konča Buika objavila singl Vivir Sin Miedo!

Na albumu "Vivir Sin Miedo" Buika prvi put u karijeri peva više na engleskom nego na španskom jeziku, često mešajući oba - prirodna posledica decenije neprekidnih putovanja po svetu

  • 0

Španska pevačica Konča (Concha) Buika pred koncert 28. novembra u Sava centru objavila je singl "Vivir Sin Miedo".

Buika je za novi singl odabrala naslovnu pesmu aktuelnog albuma "Vivir Sin Miedo" (Živeti bez straha), kog promoviše na svetskoj turneji u okviru koje će pevati 26. novembra u Beogradu.

Foto: Promo Foto: Promo

- Na ovom albumu prvi put u životu sam radila sa potpunom slobodom, a sloboda je jedno od najboljih, ali i najtežih stanja. Nije lako kad možeš uraditi ono što želiš, a naviknut si na neka pravila. Na ovom albumu sam radila bez straha da li će radio pustiti pesmu ako traje duže od tri minute i da li će se publici svideti što pevam na engleskom - objašnjava Buika.

Foto: Promo Foto: Promo

Na albumu "Vivir Sin Miedo" Buika prvi put u karijeri peva više na engleskom nego na španskom jeziku, često mešajući oba - prirodna posledica decenije neprekidnih putovanja po svetu. Tamnoputa "Kraljica flamenka" autorka je devet od deset pesama na albumu koji prožimaju rege, raga, flamenko, arenbi (R&B), afrobit i gospel.

Ulaznice za koncert Buike 28. novembar u Sava centru koštaju 1.600, 1.900, 2.300, 2.800 i 3.200 dinara na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA