ĐORĐE KORTINA: Nemam ništa protiv splavova, teško će se stati na rep šundu

- Neka mera bi trebalo da se nađe, međutim, to je sve teže i teže - rekao je nekadašnji uspešni maneken, a sada ugostitelj za Telegraf

  • 2

Legendarni maneken Đorđe Pavlov, poznatiji kao Đorđe Kortina, bio je gost redakcije portala Telegraf. Sada uspešni beogradski ugostitelj govorio je o brojnim interesantnim stvarima, a na pitanje da li ima nešto protiv splavova, kojih ima dosta u srpskoj prestonici, odgovorio je sledeće:

- Nemam ništa protiv splavova. Treba da postoje splavovi na Savi, Beton hala... - rekao je Kortina, koji se dotakao i teme šunda:

Printskrin: Youtube/  TVKopernikus Printskrin: Youtube/TVKopernikus

- Šund je nešto što osvaja i što će da širiti. Teško će se stati na rep šundu. Neka mera bi trebalo da se nađe, međutim, to je sve teže i teže. Ono što je najlakše i najprijemčivije, to se prvo zalepi za čoveka, a sve ostalo što je teže, gde bi trebalo upotrebiti glavu, malo neku emociju, to je već teže. Ali, mislim da šund ima pravo na život, kao i svi ostali oblici kulture i subkulture - naveo je nekadašnji uspešni maneken.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

On je naveo da obožava rokenrol i da sluša manje, više svaku muziku.

- Nije potrebno da se muzika prilagodi meni, nego se ja prilagodim muzici. Ima možda neka elektronika koja mi neodgovara, ali i to mogu da slušam. Ali, tamburaši su deo dekora u mojoj kafani i beogradskim kafanama. Oduvek sam voleo tamburaše - naveo je Kortina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srele

    29. oktobar 2016 | 07:58

    Legendarni-jel izmislio struju.vodu.vazduh....o izvinite zaboravio sam da je ovo zemlja manekena-nemaju ljidi sta da jedu

  • BASA

    29. oktobar 2016 | 10:08

    Djoka Kortina , je I dalje maneken , sarmantan , poslovan covek ! I danas kada se pojavi na pisti se pojavi po koji uzdah ! Bravo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA