≫ 

Ovo je Kebina ćerka koju on NIKADA NIJE UPOZNAO, a ona uskoro puni 18 godina! (FOTO)

Dok u javnosti redovno ističe koliko je ponosan na Igora i Natašu, Keba o trećem, najmlađem detetu, uopšte ne govori

  • 27

Kada u medijima vidite i čujete sa kolikim oduševljenjem Dragan Kojić Keba govori o sinu Igoru i ćerki Nataši teško da možete i da pomislite da pevač takav isti stav nema i prema svom trećem detetu. Ta činjenica još je neverovatnija i ima veću težinu ako se uzme u obzir i Kebina pažnja prema snajki Severini Kojić i njenom sinu Aleksandru.

 

KOJIĆI NA OKUPU: Severina sa mužem, sinom i Kebom slavi pravoslavni Božić! (FOTO)

 

Reč je o Ini Jevremović, koju je Keba dobio u vezi sa poznatim tekstopiscem Ljiljanom Jevremović. Od tada je prošlo više od sedamnaest godina, a Keba lepu devojčicu nikada nije želeo da upozna.

 

Printskrin: TV Prva

Printskrin: TV Prva

 

Kako saznajemo, Ina će 18. februara napuniti 18 godina, koliko nema kontakt ni sa kim iz Kebine uže porodice. Mi smo se raspitali o tome kako Ina živi i čime se bavi i saznali smo da je odličan đak, da je zanima medicina, da je izuzetno talentovana za muziku i da ima odličan i izuzetno blizak odnos sa majkom Ljiljanom.

 

Foto: TV Grand

Foto: TV Grand

 

Što se Ljiljane tiče ona je sa Kebom na sudu bila od Ininog rođenja pa sve do skoro. Ljiljana je sve do skoro vodila bitke o alimentaciji, kao i povećanju alimentacije koju je Keba izbegavao da plati. Inače, Ljiljana je pre skandala sa Kebom koji ju je, kako je i sama priznala, koštao posla i kontakata sa pevačima, radila sa najvećim zvezdama i napisala je na desetine pesama koje se i danas svrstavaju u neke od najvećih hitova!

 

Foto: Facebook/ljiljajev

Foto: Facebook/ljiljajev

 

Kako saznajemo, Ljiljana i sada piše pesme, s tim što se pored toga posvetila i nekolicini kurseva i škola za ulepšavanje, kozmetiku i IT.

 

Ovako sada izgleda uskoro punoletna Ina.

 

Facebook/ljiljajev

Facebook/ljiljajev

 

Foto: Facebook/ljiljajev

Foto: Facebook/ljiljajev

 

Ispod možete poslušati samo neke od velikih hitova koje je Ljiljana napravila.

 

 

 

 

 

Mi verujemo da će se Keba jednog dana ipak odlučiti na taj korak da upozna ćerku koja je uistinu prava lepotica.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    17. novembar 2016 | 16:07

    Devojčice , srećna si što si dalje od kojića , sve najbolje ti želim. Jedina ćeš ti iz te familije postati kvalitetan čovek .

  • Lela

    17. novembar 2016 | 17:04

    Sin mu oženio ženu koja mu nikad neće roditi dijete,ćerka se smuca po svijetu sa ko zna kakvim likovima ,i pitanje hoće li se uopšte udati i roditi.Neko odozgo vidi sve.

  • Marko cg

    17. novembar 2016 | 21:27

    Bruka od covjeka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA