≫ 

Ana Bekuta o vanbračnom sinu kog je smestila u dom: Bila sam GLUPAČA jer nisam htela da UBIJEM svoje dete!

- Da sam se rodila koju deceniju ranije možda bi me kao vešticu spalili ili barem proterali - otvorila se Bekuta

  • 40

Iako javnost zna za to da je pevačica Ana Bekuta sina Igora po rođenju smestila u dom, i iako je pevačica više puta govorila o tome, svaki put kada ispriča neki novi detalj - ostavi nas bez teksta.

BAKINA LJUBIMICA: Unuka Ane Bekute je napunila 16 godina i prava je lepotica! (VIDEO) (FOTO)

Tako je i ovog puta ispričala kako su je terali da ubije svoje dete, te da su je zbog toga što to nije učinila smatrali glupačom.

Foto: Promo Antenna Foto: Promo Antenna

- Nanela sam bol vojim roditeljima, jesam ih osramotila, to sve stoji. Zato je Igor nekih osam meseci bio u domu, da bi se ta klima u mom selu nekako dovela u normalno stanje. Plod moje mladalačke ljubavi bio je krunski dokaz da sam nedostojna, da me je nečastivi obeležio. Da sam se rodila koju deceniju ranije možda bi me kao vešticu spalili ili barem proterali - otvorila se Ana koja kaže da joj je okruženje stvaralo najveću muku.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Drznula sam se da prekršim kodeks i da rađanjem deteta priznam da sam zgrešila. Pritisak okruženja bio je tako snažan i bespogovoran da je moj mali lepi sin morao da se skloni s očiju bezgrešnih, da ne vređa osećanja čistunaca koji su našu malu kuću maltene proglasili kužnom.

Najpotresniji deo Anine ispovesti o sinu Igoru Poliću jeste onaj u kom govori kako su je skoro pa terali da se reši deteta.

- Smatrali su me glupačom zato što TO nisam na vreme ubila, ili sakrila i ostavila u nekoj udaljenoj bolnici. Razdiralo me je stotinu muka. Morala sam da prekinem redovno pohađanje pribojske gimnazije i da je završim vanredno. Svakog vikenda putovala sam da zagrlim Igora koji bi mi se smešio u krevecu, nepogrešivo me prepoznajući - iskreno je rekla pevačica koja je sina iz doma u porodičnu kuću vratila nakon nekoliko meseci.

- Ova trajna tetovaža ostala je na toj žili kucavici i samo ja je vidim svakog jutra kada se pogledam u ogledalo. Agonija je trajala nekoliko meseci, a onda je glas srca i razuma tu ptičicu vratio u gnezdo - ispričala je Ana za Star.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • анђелка

    24. novembar 2016 | 12:02

    Битно да сад волиш свог сина. Таква су била времена

  • tina

    24. novembar 2016 | 11:31

    Kad Sam bila trudna sa sinom u 16 nedelji trudnoci treba da se radi daunov sindrom test ...svekrva Mi je rekla da Ako Test bude pozitivan...uradi abortus...(to Me ubilo ja Neznam Kako je mogla To Mi rec)...Hvala bogu moj sin je zdrav i normalan ...i da je imao nesto opet bi Ga rodila Sta je og Boga je

  • Eéeeeh

    24. novembar 2016 | 10:27

    Nekad .. nekad je puno toga bilo sramota ali je bilo bolje ali da te neko tjera da ubijes svoje dijete takav za mene ne moze nikad nikada biti covek niti drug niti prijatelj ni nista jednu jednostavno prectrala bih tu osobu ko god da mi je. Mislim, to nije igracka kupis je ne svidja se npr..tvojim drugaricama i ti sada treba trebas da je bacis to je jedan mali zivot koji uopste nije krivi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA