≫ 

On ga ne zaboravlja! Ovako se LJUDINA Kojo odužio svom kumu Mandi!

- Manda je svima nama bio kum. On se ne zaboravlja - emotivno je rekao Zoran Cvijanović Cvija

  • 8

Kada je objavio da snima rediteljski prvenac od glumca Nikole Koja nije se očekivalo ništa manje do ovacije i pohvale svakoga ko je sinoć prisustvovao premijeri filma "Stado"!

GLUMCI, SPORTISTI, PEVAČI: Evo ko je sve bio na promociji filma "Stado" u "Sava centru" (FOTO)

Međutim, pored titule jednog od naših najboljih glumaca, a sada i odličnog reditelja, Nikola je pre svega prijatelj i to kakav!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

On je nakon premijere ponovo istakao da se nada da će ovaj film probuditi u ljudima malo više razumevanja prema glumcima i njihovoj profesiji, te da je "Stado" posvećeno njegovom kumu Miloradu Mandiću Mandi.

Ivan Ivanović pitao Koju da li je rekao "da je lakše raditi sa ovcama nego s glumcima", a Nikolin odgovor je nasmejao sve u studiju! (VIDEO)

- U ovoj zemlji se ne živi od glume, od nje se umire. Ovaj film omaž je Mandi ali i mnogim drugim kolegama - istakao je Kojo koji je od Mandine smrti u retkim prilikama govorio o pokojnom glumcu.

Foto: Facebook/Bojan CBx Art Foto: Facebook/Bojan CBx Art

O tome koliko je Koji teško pala Mandina smrt i rad na ovom filmu svedoči i izjava Zorana Cvijanovića koji je kroz blag osmeh rekao:

Printskrin: Youtube/Beograde dobro vece Printskrin: Youtube/Beograde dobro vece

- Biće on miran za jedno 15 dana... "Stado" jeste omaž prijateljtvu. Zbog toga je i posvećen Mandi. Manda je svima nama bio kum. On se ne zaboravlja - emotivno je rekao Cvija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Juga

    24. novembar 2016 | 14:17

    Uz njih sam odrastao...tuzno je kako u zivotu ljude koji su ispred tebe polako isceznu i ostaju u secanjima i lepim uspomenama,valjda ce i o nama tako neko pricati kada dodje i To vreme...manda i svi koji su otisli du moji junaci

  • Neša

    24. novembar 2016 | 16:05

    Na šta je zemlja spala kad starlete zaradjuju više od glumaca.

  • peacemaker

    24. novembar 2016 | 16:26

    Eh, da je sreće pa da je vise ovakvih glumaca a manje onih političara gde bi nam kraj bio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA