Razveli su se, on je našao novu devojku, pa su se SVE TROJE SRELI na premijeri filma "Stado" i evo šta se desilo! (FOTO)

U moru skandaloznih razvoda, raskida i svađa i skandala koji potom uslede, verujemo da će vas ova priča iznenaditi

  • 11

Da postoje bivši supružnici koji se odlično slažu dokazali su voditeljka RTS-a Nataša Miljković i glumac Srđan Timarov!

On ga ne zaboravlja! Ovako se LJUDINA Kojo odužio svom kumu Mandi!

Naime, ekipa Telegrafa ispratila je premijeru filma "Stado" u "Sava centru" gde smo među brojnim gostima iz javnog žiota videli i bivši par, Natašu i Srđana. I dok je Nataša došla sa sinom Lazarom, Srđan je stigao sa novom izabranicom.

Foto: Printskrin/TVStudioB Foto: Printskrin/TVStudioB

Kako smo navikli na to da se ovakve situacije obično ne završe baš najbolje, ostali smo pozitivno iznenađeni kada smo ovu četvorku ugledali kako svi zajedno opušteno ćaskaju i smeju se.

Ona se ne skida i ne voli javnost! Ovo je žena Nikole Đurička! (FOTO) (VIDEO)

Sudeći po dobrom raspoloženju zaključili smo da su i Nataša i Srđan očigledno ispunjeni, čim nemaju nikakav problem sa tim da budu u blizini njihovih novih izabranika. Tako je ova priča koja je imala sve elemente skandala umesto toga poslužila kao idealan primer kako se postupa i živi civilizovano i zrelo.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Podsetimo, Nataša i Srđan šest godina živeli su u vanbračnoj zajednici. Po rastanku, spekulisalo se o tome da je Miljkovićeva izuzetno teško podnela krah ljubavi.

GLUMCI, SPORTISTI, PEVAČI: Evo ko je sve bio na promociji filma "Stado" u "Sava centru" (FOTO)

- Srđan i ja ne živimo zajedno više od godinu dana. Zašto je to tako, ko je kriv, da li je moglo bolje..., to nisu pitanja čiji bi odgovori trebalo da se nađu u novinama. To su naši domaći zadaci za život koji sledi. Razvod je preteško iskustvo i bez medija i javnosti, kojoj iz nekakvog razloga treba da polažete račune. Zato smo uspeli da sve zadržimo za sebe dok je bilo najteže. Želim da verujem da smo kroz sve prošli kao zreli, odrasli ljudi, spremni da budemo prijatelji do kraja života. Veže nas puno toga, lepog, lošeg, a najviše od svega jedno predivno biće za koje živimo i Srđan i ja - ispričala je Nataša godinu dana nakon razlaza od Srđana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mislim daa..

    24. novembar 2016 | 17:43

    Draga Natasa, imas previse kvaliteta , a to je danas mana jer muskarci vise vole "kucke" na zalost...na srecu , one su samo "zvezde padalice" !

  • Ivana

    24. novembar 2016 | 18:06

    A kako ste se razveli kad ste bili nevencani? To se zove raskid!

  • NS@

    24. novembar 2016 | 19:53

    Natasa...kraljica!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA