Kavijar, 300 litara vina za sat vremena... Zbog ovoga su Brena i Boba imali NAJSKUPLJU svadbu u bivšoj Jugi! (FOTO) (VIDEO)

- Sećam se da su mediji komentarisali da je važno što sam ja zgazila Bobu, a ne on mene, podseća se Brena dana kada se udala za Bobu

  • 7

Lepa Brena i Boba Živojinović 7. decembra proslaviće 25 godina braka, a folk zvezda tim povodom otkrila je do sada nepoznate detalje o svadbi veka, kako su je mnogi zvali!

ŠOK ZA SVE! Brena menja muzički pravac, ovaj REPER radi na njenom novom albumu!

Pevačica bez lažne skromnosti kaže kako se na njenoj i Bobinoj svadbi točilo najskuplje vino, a podaci o tome koliko se istog popilo za svega sat vremena šokiraće vas.

Foto: Instagram/lepabrenaa Foto: Instagram/lepabrenaa

- Na našu svadbu došli su ljudi iz čitavog sveta - Australije, Amerike, Novog Zelanda... Boba je poručio kavijar iz Švedske, šampanjac je stigao iz Engleske, a roze vino z Španije. Postoji podatak se za prvih sat vremena svadbe popilo trista litara tog vina - ispričala je Brena.

Pogledajte NIKAD objavljene slike pokojnog pevača Nina i njegove ćerke zbog koje je PLAKAO CEO GRAND! (FOTO)

Brena je tog dana 1991. godine nosila venčanicu sa potpisom čuvene kuće "Dior", Bobin kum bio je Boris Beker, bidermajer je uhvatila Dragana Mirković, a zvanica je bilo preko 600.

Foto: Instagram/lepabrenaa Foto: Instagram/lepabrenaa

- Naše venčanje je po mnogo čemu bilo drugačije jer je bilo prvo koje se iščekivalo sa tolikom pompom i prvo koje je ekranizovano na VHS kaseti pod nazivom "U ime ljubavi". Sećam se da su mediji komentarisali da je važno što sam ja zgazila Bobu, a ne on mene - priseća se Brena.

- To mi je jedan simpatičan običaj po kome će u braku mladina reč biti ona koja se važi. U braku je zaista potrebn da se posluša ono mišljenje koje je za oboje najbolje - rekla je Brena za magazin "Hello".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA