Nevaljali DEDA MRAZ 2 od četvrtka u bioskopima! (VIDEO)

Film je režirao Mark Voters, a za scenario su se pobrinuli Dog Elin i Šauna Kros. Nevaljali Deda Mraz 2 u distribuciji Blitz Film-a u bioskope dolazi ovog četvrtka

  • 0

Sigurno jedan od najluđih prazničnih  fimova, Nevaljali Deda Mraz, dobio je svoj nastavak. Na filmu Nevaljali Deda Mraz 2 radilo se od 2009. godine, ali tek u novembru 2015. je dobio zeleno svetlo za produkciju i snimanje.

 

Kao i u prethodnom, glavnu ulogu tumači Bili Bob Tortonn, a pridružuju mu se i Toni Koks kao i Bret Keli iz prvog dela. Među novim imenima pojavljuju se Keti Bejts,  Kristina Hendriks  i Oktavia Spenser. Obezbeđen jeftinim viskijem, mrzovoljom i u potrazi za grehom vili se ponovo udružuje sa svojim prijateljem Markusom da još jednom naprave nevaljali Božić u Čikagu.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Film je režirao Mark Voters , a za scenario su se pobrinuli Dog Elin i Šauna Kros. Nevaljali Deda Mraz 2 u distribuciji Blitz Film-a u bioskope dolazi ovog četvrtka.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

 

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA