MIS SRBIJE Katarina Šulkić otputovala na izbor za MIS SVETA, evo kako teku pripreme! (FOTO)

18. decembra se u Vašingtonu održava tradicionalni Izbor za mis sveta, na kojem Srbiju predstavlja lepotica sa Kosova i Metohije

  • 5

Srpska predstavnica Katarina Šulkić je 26. novembra otputovala u Vašington, gde se 18. decembra održava tradicionalni izbor za Mis sveta. Preko sto lepotica smešteno je u luksuznom hotelu u blizini Bele kuće. Naša Katarina, iako je morala da pomera let, uspela je da stigne na vreme i odmah krene u akciju.

LEPOTICA S KOSOVA I METOHIJE U POHODU NA KRUNU: Pogledajte koju haljinu će Katarina Šulkić nositi na takmičenju za MIS SVETA (FOTO)

Foto: Promo Foto: Promo

Samo par sati po dolasku, lepotice su imale audiciju za takmičenje u talentu. Iako umorna od puta, Katarina je uspela da se predstavi u najboljem svetlu i da se plasira u top 20 u talentu.

Foto: Promo Foto: Promo

Njih dvadeset devojaka će se takmičiti za prvo mesto. Devojka koja pobedi u talentu automatski ulazi u top 20 na finalnoj večeri Miss World.

Foto: Promo Foto: Promo

Naša Katarina je pevala akapela narodnu pesmu sa Kosova i Metohije "Gora ječi". Otpevala je sa puno emocije i skrenula pažnju na svoj talenat. Svi su joj čestitali. Organizatori su je zamolili da im objasni o čemu je pevala, pošto je prenela takvu emociju na prisutne da su shvatili da je pesma istinski tužna. Objasnila im je da tekst pesme govori o stradanju Srba na pustom bojnom polju, koje je ostalo bez svog junaka. Ovu pesmu će izvesti na posebnoj takmičarskoj večeri.

Foto: Promo Foto: Promo

Katarina će na finalnoj večeri nositi specijalno dizajniranu haljinu Igora Todorovića, kao i još nekoliko njegovih odevnih kombinacija za posebne nastupe, koje su inspirisane detaljima iz srpske nacionalne nošnje. Kofer su dopunili i Pena i Valentina Vidal. Spakovana je sa puno stila, otmeno i damski, kako i dolikuje našoj predstavnici.

Foto: Promo Foto: Promo

Katarina je imala nekoliko intervjua i video predstavljanja. Sa ponosom ističe da je sa Kosova i Metohije, iz Zvečana, koji je sastavni deo Srbije, i da je srećna što ona predstavlja Srbiju i što svim devojakma, učesnicama iz celog sveta, može da objasni kakav je naš narod, gde se nalazi Srbija i da ih sve pozove da budu naši gosti.

Foto: Promo Foto: Promo

Omiljena je među devojkama, uči ih da kažu volim Srbiju i redovno putem mobilnog telefona šalju video klipove u kojima sve grupno pozdravljaju Srbiju i šalju poljubac. U sobi je sa Mis Tunisa, a druži se sa svima.

Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NO-NAME

    30. novembar 2016 | 21:49

    zelim ti puno srece

  • Ma

    30. novembar 2016 | 21:51

    Meni je prosečna , nista posebno

  • Putin R.S

    30. novembar 2016 | 21:24

    Zasto idete na ta takmicenja kada se zna da je sve unapred namesteno i zna ko ce pobediti. Kosta para, a mi od toga nemamo nista. Bolje te pare podelite deci bez roditelja, ili bolesnoj deci kome je i prekopotrebna, ili nekoj porodici koja nema krov nad glavom i osnovne stvari za zivot. Sigurno ce te usreciti i njih i nas nego da se skitate po svetu bez veze. Srsmota. Treba to ukinuti u Srbiji jer to niko ne gleda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA