Momci iz "Leksington benda" završili u striptiz baru sa svetskim TOP modelom! (FOTO)

- Želeli smo da napravimo drugačiju priču od onih koje smo do sada radili - rekao je Bojan Vasković, frontmen grupe "Leksington"

  • 0

Pravo posle svirke, momci iz "Leksington benda" zaputili su se u striptiz bar, ali samo za potrebe snimanja novog spota za pesmu "Ne postoji razlog".

FENOMENALNO: "The xx" objavili numeru "On hold" (VIDEO)

- Želeli smo da napravimo drugačiju priču od onih koje smo do sada radili. Striptiz klub pokazuje neki noćni, sakriveni život, ali to nije osnovna priča. Tema je, kao i uvek - ljubav, ali samo na malo specifičniji način. Devojke koje su učestvovale u snimanju su fenomenalne, i svaka čast i njima i ekipi E-digital, koja je radila na ekranizaciji naše nove pesme - rekao je Bojan Vasković, frontmen najpopularnijeg domaćeg benda.

Foto: Promo Foto: Promo

Glavna junakinja spota je svetski top model Ivana Bataković, koja je krasila naslovnice brojnih magazina, ali i najprestižnijeg italijanskog "Voga".

Foto: Promo Foto: Promo

- Čast nam je što smo imali mogućnost da na ovom projektu sarađujemo sa tako divnom devojkom, koja je vrhunski top model - dodao je gitarista Miloš Vuksanović.

Foto: Promo Foto: Promo

"Leksington" priprema još puno lepih vesti za publiku, a ona najlepša je da u januaru 2017. godine izlazi njihov novi album pod nazivom "Noć pod zvijezdama".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA