≫ 

ŠTO JE PLJUVALA, PLJUVALA JE: Popović otkačio Vesnu Zmijanac, evo zbog čega! (FOTO)

Razlog je prozivanje Lepe Brene u javnosti, ali i napuštanje emisije "Nikad nije kasno" zbog učešća u "Farmi 6"

  • 11

Za Vesnu Zmijanac u Grand produkciji, po svemu sudeći, više nema mesta!

"Kukavica" nije bila namenjena Ceci? Evo ko ju je prvi otpevao - šokantna priča o hitu Ražnatovićeve (VIDEO)

Naime, Zmijančeva je jedna od retkih pevačica, ako ne i jedina sa estrade, koja nije bila pozvana na snimanje novogodišnjeg programa na Grand televiziji, koji se snimao tokom prethodne nedelje.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Razlog za to su, kako se priča, žestoke prozivke Lepe Brene i to javno, ali i napuštanje emisije "Nikad nije kasno" zbog učešća u Farmi 6.

Lepa Brena otkrila da li će Rasta ZAISTA raditi na njenom novom albumu! (VIDEO)

- Za Vesnu tamo više nema mesta. Nedopustivo je da javno izgovori niz reči na račun Lepe Brene i da očekuje lep tretman i veliko poštovanje. Ako se sećate, ona je "Nikad nije kasno" napustila jer je dobila ponudu za učešće u "Farmi 6". Preko toga bi joj i prešli, ali njeni komentari koji su kasnije usledili u najmnju ruku nisu u redu i nisu pošteni - objašnjava naš izvor.

Foto: A. Nalbantjan, Foto: A. Nalbantjan,

I Lepa Brena tada je prokomentarisala Vesnin potez napuštanja "Nikad nije kasno".

Karleuša nazvala Sašu i Snežanu metuzalemima i rekla im da "proteze stave u čaše", a oni je POKLOPILI jednom rečenicom! (VIDEO)

- Ona je kod nas bila i gospođa, dama i kraljica, a šta je tamo, neka ona razmisli sama. Za mene su rijaliti programi medijski užas. Ne znam kako naš zakon još dozvoljava da se prikazuje agresivnost u tim programima. To je takvo degradiranje čoveka u svakom smislu. Mi smo u moje vreme gledale olimpijade, filmske festivale, Evrosong... Tada smo znali koji je sportista osvojio medalju. Ja sam odrastala na pravim vrednostima, poštovali smo naše naučnije, a kakvo je vreme došlo sada... - ispričala je Brena.

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

Vesna je po izlasku sa Farme često prozivala Brenu.

- Brena je mrtva za mene! Ajde što me prozivala dok sam bila na Farmi, ali da mi ne čestita rođenje unuke?! Nikad neću progovoriti s njom, niti će moja noga kročiti u njen Grand. Sram je bilo, bre! Šta ona ima protiv mene?! - govorila je Zmijančeva.

MALA JE POČELA DA FURA "GUCCI": Nećete verovati koliko košta torba Aleksandre Prijović! (FOTO)

Inače, Brena je 4. avgusta 2015. na svom Tviter nalogu objavila fotografiju kojom je žestoko potkačila i Vesnu i Cecu Ražnatović, zbog koncerta u Bugarskoj. Pevačica se tada pohvalila fotkom koja je nastala pre 25 godina tokom njenog legendarnog koncerta u Bugarskoj na stadionu “Vasil Levski”. Brena je tada pevala pred više od 60.000 ljudi, a ceo stadion je vikao “Živela Jugoslavija”.

Foto: Printskrin/Twitter/@LepaBrena_TW Foto: Printskrin/Twitter/@LepaBrena_TW

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ljupce

    6. decembar 2016 | 17:27

    Pa gde ces veceg sunda od Granda pa nije Brena otvorila biblioteku pa moze da proziva drugog pa ona je karijeru napravila na Si Cile si u sas,a sad je Grand napunila sa Bosancima poneki... put kad pustim Grand kao da sam na Bas Carsiji

  • Zeka

    6. decembar 2016 | 12:57

    Licemer jedan, Karleusa prozivala Brenu i njega najgore mocuce a sada se svi ljube,bolje da vidimo poresku prijavu za njih veca vajda.

  • Putin R.S

    6. decembar 2016 | 09:53

    Super. Necemo gledati i slusati njene stare pesme jer ona nista nije snimila u poslednjih 20 godina. Svake nove godine isti pevaci i pevacice, i jos najvore iste pesme iz godine u godinu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA