≫ 

Tumor mi je zauzimao trećinu glave, operacija je bila veoma opasna! Bivši farmer se prvi put oglasio iz bolnice! (VIDEO)

- Prva dva dana su bila kritična, nisam mogao da pomeram levu ruku i nogu, ali sportski duh je preovladao - rekao je Stefan Despotović Despot

  • 2

Bivši učesnik "Farme" Stefan Despotović Despot, prvi put se oglasio nakon što je u Banjaluci operisao tumor na mozgu, i svima je poručio da se odlično oseća iako je operacija bila veoma opasna.

PRIJATELJI IPAK SAKUPILI PARE: Bivši farmer uspešno operisao tumor na mozgu

- Prva dva dana su bila kritična, nisam mogao da pomeram levu ruku i nogu, ali sportski duh je preovladao, i doktori nisu mogli da veruju kada su me već drugog dana videli na nogama. Inače, tumor je bio veliki, mnogo veći nego što su lekari očekivali i zauzimao je trećinu glave... trećinu - poručio je Despot iz bonice

Inače, Stefan je prekjuče imao i drugu operaciju kada mu je uklonjena sukrvica iz glave, koja je, kako je objasnio, mogla kasnije da mu stvori velike probleme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA