≫ 

HAOS NA ZLATIBORU: Starija gospođa prekinula Lukasov intervju i vređala ga, a Aca ju je TOTALNO iznenadio svojim odgovorom!

- Zbog takvih je zemlja propala... Sramota, umesto da pronađete nekog naučnika i sa njim razgovarate - rekla je starija gospođa Lukasu i novinarki televizije T Now koja je radila intervjuu s njim

  • 55

Dok je novinarka televizije T Now sinoć na Zlatiboru radila intervju sa Acom Lukasom, prišla im je starija gospođa i počela da ih vređa.

I kamen bi ZAPLAKAO posle onoga što je Lukas rekao ćerki pokojnog Nina! (VIDEO)

Sve se dešavalo u holu hotela - gospođa i njen sin su prolazili, i žena se iznenada okrenula ka Aci i našoj novinarki i u jednom dahu sasula:

- Sram vas bilo, koga vi intervjuišete! Zbog takvih je zemlja propala... Sramota, umesto da pronađete nekog naučnika i sa njim razgovarate...

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Tu se umešao Aca koji je gospođu načisto zbunio svojim odgovorom:

- Gospođo, zar me ne prepoznajete, ja sam Nikola Tesla!

Dok je sin pokušavao da smiri situaciju, njegova majka ipak nije popuštala pa je našu novinarku nazvala guskom i ponovila uvrede na Lukasov račun, posle čega joj je pevač poručio:

- Gospođo, prošetajte! 

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Inače, Aca Lukas je sinoć održao koncert u prepunom klubu na Zlatiboru, u okviru festivala "Šankanje" koji organizuje "Rapsody travel & Events”, uz pomoć partnera hotela “Mona”, “Palisad” i Turističke organizacije „Zlatibor“.

(Ivana Cicović/Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA