≫ 

SVE JE SLAGAO! Makedonac ljubi novu devojku, a zbog Bojane je KLEČAO i PLAKAO u "Zvezdama Granda"! (FOTO)

Nakon dramatičnog nastupa u "Zvezdama Granda" Makedonac je, očigledno, preboleo dotičnu Bojanu

  • 6

Kandidat koji je napravio pometnju time što je plakao na sceni "Zvezda Granda" zbog bivše devojke Bojane našao je novu devojku!

 

Pre 9 godina blistala je u Zvezdama Granda, nestala, udala se za fudbalera, ovako sada izgleda seksi Silvija Nedeljković (VIDEO)

 

Nismo sigurni da li ovo: "Našao je novu devojku!" treba da ponovimo još jednom, s obzirom na to koliko je to bilo nemoguće i zamisliti!

 

Printskrin: TV Prva

Printskrin: TV Prva

 

Ipak, nismo sigurni šta s dogodilo u glavi Aleksandra Stevanovskog iz Makedonije, pa je prelomio i poljubac sa novom devojkom podelio sa svima.

 

NAJLUĐI NASTUP U ZVEZDAMA GRANDA, IKAD! Legao na pod i plakao zbog bivše devojke, a onda je počeo NEVIĐENI haos! (VIDEO)

 

- Bojana je stara priča. Ko kaže da samo patim? - napisao je Aleksandar uz fotografiju. Verovali ili ne - evo i slike poljupca!

 

Foto: Telegraf.mk

Foto: Facebook

 

Izgleda da je Stevanovski ipak poslušao Jelenu Karleušu i našao novu devojku, ili nas je možda sve lagao od samog početka...

 

Ako neko nije pogledao šokantan nastup ovog Makedonca u "Zvezdama Granda" to može učiniti u videu ispod (premotajte na 1:53:20).

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grga

    22. decembar 2016 | 13:43

    Slepac, samo nasao nacin da se "proslavi" i izadje u novinama. Pomogli ste mu u ovoj nameri.

  • Banja Luka

    22. decembar 2016 | 13:36

    Svaka vam cast za tekst odusevljen sam i pun srece sto sam pobjegao sa djela Evrope gdje novinari pisu o svakome,gdje se ne postuju ljudske vrijednosti nego novac,i naslovi o starletama,zvezdama nekog granda,i ostalim bez djacke knjizice.

  • Lija

    22. decembar 2016 | 14:30

    Sve je to bio fol da bi prosao dalje al mu nije upalilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA