Telegraf vas vodi na Novu godinu u podzemlju Beograda: Ludnica uz di-džejeve u mističnim lagumima u srcu Savamale!

Dvoje najbržih čitalaca koji pošalju svoje lične podatke (ime i prezime, broj telefona) na mejl: karte@telegraf.rs, dobiće po dve ulaznice za žurku "Beyond House" 31. decembra

  • 0

Najluđa novogodišnja noć slaviće se na dve bine, na kojima će osim Beyond House ekipe nastupiti i dvojac Banda Panda, kao i di-džej Peđa Todorović, dok će zvezda večeri biti omiljeni Holanđanin svih beogradskih rejvera Interstellar Funk.

Posle više od pet godina trajanja na muzičkoj elektro sceni Beograda, gradski party serijal Beyond House 31. decembra nas u 2017. premijerno uvodi novom i do sada neotkrivenom prostoru u srcu Savamale.

Najluđa novogodišnja noć slaviće se na dve bine, na kojima će osim Beyond House ekipe nastupiti i dvojac Banda Panda, kao i di-džej Peđa Todorović, dok će zvezda večeri biti omiljeni Holanđanin svih beogradskih rejvera Interstellar Funk.

Interstellar Funk zaljubljen u Srbiju

Kao pripadnik novog talasa mladih holandskih producenata i di-džejeva Interstellar Funk je deo kultne Rush Hour etikete i čuvenog Tape Records kolektiva. Beogradskoj publici je već dobro poznat po nezaboravnom nastupu na četvrtom rođendanu Beyond House kolektiva. Kako i sam kaže, on je Holanđanin zaljubljen u Srbiju, čije je lepote upoznao prošle godine na svom desetodnevnom putovanju po našoj zemlji, a u Beogradu se već oseća kao kod kuće.

Foto: Promo Foto: Promo

Neotkriveni podzemni lagumi i najbolje svetsko ozvučenje

Čitav novogodišnji koncept smešten je u do sada neotkivenim podzemnim lagumima, koji će 31. decembra premijerno otvoriti svoja vrata za više od 500 posetilaca. Po prvi put u Beogradu, iako žurka manjeg formata, Beyond House imaće Funktion One, trenutno najbolje ozvučenje na planeti, a novogodišnjoj magiji će doprineti i specifična scenografija prostora.

Inače, Beyond House Crew čine Dušan Predojević poznatiji kao di-džej Doo, Nikola Vemić, Vitanov, Ognjem, novosadski di-džej Damir Zekiri, dok je najnoviji član kolektiva mladi Turčin Ali Guney, koji je posle Istambula za život izabrao Beograd.

Ulaznice za Beyond House Novu godinu mogu se kupiti u svim poslovnicama Eventima i Gigstixa po ceni od 1.800 dinara. Za više informacija posetite Beyond House zvaničnu facebook stranicu ili event.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA