≫ 

Milica Pavlović dobila nepristojnu ponudu: Kad čujete ZA ŠTA joj Kinez nudi 187 HILJADA evra, bićete u šoku!

Atraktivna Milica Pavlović je ovih dana u centru domaćih, ali i inostranih medija, pa i ne čudi da joj poruke na društvenim mrežama stižu sa svih krajeva sveta

  • 53

Nakon što je Milica Pavlović dospela u svetske medije zbog golišavog pojavljivanja u emisiji "Amidži šou", a njen seksi dekolte je postao glavna tema naslovnica, inostrani mediji ne prestaju da se bave pevačicinim životom, pa su nedavno počele da kruže priče da je talentovana i popularna Leskovčanka - nevina!

 

TO JE TEK POČETAK... Evo šta Milica Pavlović ima da kaže na to što SVETSKI MEDIJI BRUJE O NJOJ! (VIDEO)

 

Gle čuda, nakon ovih priča Milici su profili na društvenim mrežama zatrpani porukama sa svih strana, a pevačica je navodno dobila i nepristojnu ponudu od izvesnog (i imućnog) Zanga iz Kine.

 

Prinstkrin: TV Pink

Prinstkrin: TV Pink

 

- Ćao, Milice. Čuo sam za tebe, pošto se o tebi piše ovde u Kini. Piše se mnogo o tvojoj karijeri, ali ja sam oduševljen koliko si ti seksi. Ono što me posebno zainteresovalo jeste činjenica da toliko dugo čuvaš svoju nevinost, Pronašao sam te ovde na Instagramu i zaista mi se dopadaju tvoje fotografije, toliko si lepa i seksi. Fenomenalna si. Dolazim iz veoma imućne porodice i želim da ti ponudim 200.000 dolara da provedeš noć sa mnom. Ne želim da te uvredim, ali te molim da prihvatiš moju ponudu. Pogledaj moj profil ovde i shvatićeš da sam ozbiljan. Čekaću tvoj odgovor. Puno pozdrava ti šaljem iz Šangaja - stoji u poruci uz potpis bogatog Kineza.

 

OVO SU SVI ČEKALI: Milica Pavlović otkrila tajnu svog bujnog dekoltea (VIDEO)

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

ŠOKIRAO IH SNIMAK NJENIH GRUDI! Britanci ponovo pišu o Milici Pavlović! (FOTO) (VIDEO)

 

Milici je njen tim pokazao poruku, a ona je ostala hladna, budući da je godinama na estradi i već je naučila da ovakve stvari potpuno ignoriše...

 

- Naravno da nikada ne bih prihvatila nepristojnu ponudu, kakva god da je i od koga god da dolazi. Svi već znaju koliko sam ponosna osoba, meni bi bilo ispod časti čak da i uopšte odgovorim na takve poruke - izjavila je seksi senjorita za "Alo".

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Messi

    22. januar 2017 | 01:14

    Prihvata ponudu sigurno , samo sto se o tome nece pisati.

  • Marko

    22. januar 2017 | 01:12

    To sto ona ima svoj stav i brani ga njoj svaka cast .Ovako... Da je nepristojna punuda, nije. Ja ne vidim sta je nepristojno ovde. 200.000 !? Ove se nase prodaju za 200-300 evra. Krenu od 500 a onda se cenkamo i sidjemo na 200 do 300. Govorim za top ribe u gradu (One satro nedostizne). Bar je tako u provinciji,za Bg nezz... Msm nemoj neko da me shvati pogresno ,ali jednostavo je tako.

  • lutiop

    22. januar 2017 | 00:59

    Daj meni 200000 ja cu da ti dovedem 3 takve iste. Vidis da nam je puna estrada,sa tim bi mogli biznis da napravimo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA