Snežana izjavila kako je Jelena sa 16 godina pevala u kafani, a onda joj je Divna Karleuša uputila BRUTALNU poruku! (FOTO)

- Ovim statusom ne štitim moju Jelenu, jer ona to ume nepobedivo i sama, samo neću dozvoliti da iko iznosi neistine u vezi sa mojim načelima i životom na koji sam veoma ponosna - deo je Divnine poruke

  • 67

Najava za emisiju "Zvezde Granda" za subotu 5. februar izazvala je ogromnu pažnju, najviše zbog verbalnog "sukoba" između Jelene Karleuše i Snežane Đurišić.

Prijovićeva o ratu sa Karleušom: Brena ne treba da staje ni na čiju stranu! (VIDEO)

Naime, Snežana je rekla kako Jelena jeste pevala u kafani, na krivini kod Svilajnca, sa 16 godina. Jelena se tim povodom nije oglasila, ali zato njena majka Divna Karleuša jeste. I to vrlo oštro.

Foto: Instagram/divnakarleusa Foto: Instagram/divnakarleusa

SELFI ISPOD PAZUHA: Gaćice nema, grudi joj izleću, ovo je Karleušinih NAJBEZOBRAZNIJIH 18 sekundi! (VIDEO)

- Pogledala sam reklamu za sutrašnju emisiju "Zvezde Granda" i prva pomisao mi je bila da pozovem Snežanu Đurišić (sa kojom sam u dobrim odnosima više od 30 godina) i pitam je - zašto je iznela laž u emisiji "da je Jelena pevala sa 16 godina u...nekoj kafani"??! Onda sam se setila da je i ona bez treptaja ovo javno izgovorila, zato... - početak je Divnine poruke upućene Snežani.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Elem, Jelena je album "prvenac" snimila sa 17 godina, i bukvalno je iz svoje sobe zakoračila na estradu! Imala je sjajnog menadžera koji joj je brižljivo birao klubove u kojima će da nastupa! A, i ja kao majka ne bih dozvolila da mi maloletna kćerka radi u kafani... Jednostavno, ona nije morala! Ne zato što ja ne volim kafanu, naprotiv - obožavam, ali mislim da to nije radno mesto za devojčice! To i Jelena uporno pokušava da objasni u Zvezdama Granda kada su veoma mlade takmičarke u pitanju! Gospođi Đurišić je najveći argument pokret rukom kad je objašnjavala krivinu u Svilajncu... Iznenadila me...U našim godinama ne treba da se laže ili priča ono što ti je neko servirao (ma koliko se to sladostrasno prihvatilo). Ovim statusom ne štitim moju Jelenu, jer ona to ume nepobedivo i sama, samo neću dozvoliti da iko iznosi neistine u vezi sa mojim načelima i životom na koji sam veoma ponosna - objasnila je Divna.

Foto: Facebook/divna.karleusa Foto: Facebook/divna.karleusa

Karleuša rekla da nikada nije pevala u kafani, a onda su Snežana Đurišić i Aca Lukas progovorili i šokirali je (VIDEO)

Ispod pogledajte i video u kojem ćete čuti komentar koji je izazvao pažnju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA