Ovacije za Mayu Sar u Pozorištu na Terazijama! (FOTO)

Nakon Beograda, uspešnu turneju "Live in Theatre" Maya Sar nastavlja u Beču 9. marta, kada će nastupiti u teatru "Akzent"

  • 0

Kantautorka Maya Sar po prvi put je nastupila u Beogradu sinoć, 22. februara, a njen koncert u prestižnom Pozorištu na Terazijama bio je u znaku sjajnih numera i velike podrške kolega muzičara i pevača.

Koncert je počeo njenim najpoznatijim hitom "Korake ti znam", nakon čega su se nizale numere sa albuma "Krive riječi". Specijalni gosti bili su pravo iznenađenje za posetioce - Sergej Ćetković, s kojim je izvela pesmu "Moj svijet" i  Aleksandra Radović, koja je oplemenila žensku himnu "Moj je život, moja pjesma".

Foto: Dunja Dupsaj Foto: Željka Dimić/ Dunja Dupsaj

Pred brojnom publikom, otpevala je  hit "Zar se nismo shvatili" koji je komponovala za Zdravka Čolića, a poželela je i da napravi omaž umetnicima koje posebno ceni. Tako je na oduševljenje prisutnih izvela pesme "Kad sreća odlazi" Bebi Dol, "Osloni se na mene" Olivera Mandića, "Ono sve što znaš o meni" Arsena Dedića i "As" Stivija Vondera, sa laganim medlijem Džordža Majkla.

Foto: Dunja Dupsaj Foto: Željka Dimić/ Dunja Dupsaj

Kantautorka koju vole sve generacije veče je završila specijalnom zahvalnicom beogradskoj publici:

- Dugo sam čekala i živela za ovakav koncert!  Hvala vam što podržavate moj rad, obećavam  još mnogo ovakvih večeri - poručila je Maya Sar.

Da i te kako cene njen rad pokazale su brojne kolege, pa su u Mayinom raskošnom talentu uživali: Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić, Tijana Dapčević, Leontina, Nevena Božović, Sara Jovanović, Bojana Stamenov, Zoe Kida, članovi grupe Neverne Bebe, producent Voja Aralica i ostale ličnosti iz kulturnog i javnog života prestonice.

Foto: Željka Dimić Foto: Željka Dimić/ Dunja Dupsaj

Nakon Beograda, uspešnu turneju "Live in Theatre" Maya Sar nastavlja u Beču 9. marta, kada će nastupiti u teatru "Akzent".

Foto:  Željka Dimić/ Dunja Dupsaj Foto: Željka Dimić/ Dunja Dupsaj

Foto: Željka Dimić/ Dunja Dupsaj Foto: Željka Dimić/ Dunja Dupsaj

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA