Opčinio je sve ulogom u "Porodičnom blagu", napustio je glumu, a evo gde je čuveni Beban 20 godina kasnije! (FOTO) (VIDEO)

Momak za kog se mislilo da će postati ozbiljna glumačka zvezda ipak se opredelio za nešto drugo, pa se danas bavi dizajnom i muzikom

  • 8
Vukašin Marković Beban, Porodično blago Printskrin: RTS

Preslatki dečak pod imenom Beban Gavrilović probudio je emociju kod svakoga ko je barem jednom odgledao čuvenu seriju "Porodično blago".

Glumila je seljančicu zaljubljenu u Tirketa, onda se udala, napustila Srbiju, razvela, a ovako danas izgleda seksi Roza iz "Montevidea"! (FOTO)

Preslatkim licem i plavom kosom ostavljao je utisak na svakog gledaoca, a onda je Beban, u stvarnom životu Vukašin Marković, porastao, odrastao i udaljio od glume.

Printskrin: RTS Printskrin: RTS

Iakosu mu mnogi predviđali brilijantnu karijeru, Vukašin koji danas ima 30 godina opredelio se za muziku i dizajn, nakon završenog grafičkog dizajna na Fakultetu primenjenih umetnosti.

Glumila je seljančicu koja želi da bude pevačica, a ovako danas izgleda Zvezdana iz serije "Folk"! (FOTO)

Izgleda potpuno drugačije, pa teško da bi neko mogao da pronađe sličnost sa preslatkim dečakom kojeg je nekada glumio.

Evo kako Beban danas izgleda:

Printskrin: Youtube/iriefmbgd Printskrin: Youtube/iriefmbgd

Printskrin: Youtube/iriefmbgd Printskrin: Youtube/iriefmbgd

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djina

    24. februar 2017 | 10:44

    Poštovani, Vukašin Marković je svirao saksofon u grupi Smoke'n'Soul koja je poznata po rege muzici. Skoro su svirali u ''Božidarcu'' i sve pohvale. Grupa ima izuzetnog muzičara kao što je Vlada Krkljuš koji je bukvalno ''čovek orkestar''.U grupi svira bubnjeve i peva. Miloš Iković je izuzetan vokal i svira ritam gitaru. I još, Vlada Krkljuš radi sa Kornelijem Kovačem i pisao je tekstove, aranžmane i komponovao muziku za film, odnosno seriju ''Nepobedivo srce''. I, još svi su završili fakultete i neopterećeni slavom žive od muzike. Svako poštovanje zaslužuju

  • kiddo

    24. februar 2017 | 11:14

    Isto kao David iz "Policajca", od preslatkih djecaka, izrasli u prsle momke. Sve sami "umetnici"

  • !!!!

    24. februar 2017 | 13:24

    Lepo izgleda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA