≫ 

MAJKO MILA! Ninova ćerka se SKINULA na bini, drugoj takmičarki sevala guza, a onda je ustala i Karleuša i nastao je LOM u studiju! (VIDEO)

Vatreniji duel na sceni "Zvezda Granda" dugo nije viđen, a sjajnom energijom devojke su podigle i Jelenu Karleušu koja ih je (za promenu) nahvalila

  • 8

Drugi krug takmičenja "Zvezde Granda" počeo je prošle subote, ali sinoć su pevači koji su bili u dueslima atmosferu u studiju doveli do usijanja!

 

HIT FOTKA! Karleuša se slikala sa Bobijem Marjanovićem, a OVAJ DETALJ je privukao ogromnu pažnju! (FOTO)

 

Posebno dve kandidatkinje, od kojih je jedna za kratko vreme postala poznata javnosti. Reč je o ćerki pokojnog pevača Nina, Sandri Rešić i o kandidatkinji Caci Marković.

 

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

 

I dok je Caca odmah na scenu izašla u seksi kostimu ispod kog je sve vreme sevala njena zategnuta guza, Sandra se skinula posle prve pesme, balade "Tihi ubica" i napravila opštu pometnju u studiju "Granda"!

 

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

 

ONA GA JE VOLELA! Dragana Mirković PRVI PUT progovorila o odnosu sa pokojnim Ninom! (VIDEO)

 

Ni Jelena Karleuša nije ostala imuna na energiju koju su devojke unele na scenu, pa je ustala, đuskala, vrckala...

 

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

 

...a onda im je udelila komplimente:

 

- Ono što je najdominantnije kad se obe pogledate je to da vam je stajling fantastičan! Frizura, šminka, kostim... Tako treba da izgledaju devojke koje stoje na sceni jednog šou-programa koje razmišljaju o svom scenskom nastupu, o svom imidžu, jer svaka zvezda pored talenta pevačkog i dobre pesme, mora u 21. veku da ima svoj prepoznatljiv modni stil - rekla je Karleuša koja se trenutno nalazi na turneji u Americi.

 

Pitali smo Laneta Gutovića šta misli o "Zvezdama Granda" i "Talentu", a njegov BRUTALAN odgovor razbesneće SVE koji sede u žiriju! (VIDEO)

 

Kako je to izgledalo u "Zvezdama Granda" i koja devojka je prošla u naredni krug, pogledajte u snimku ispod, od 30:20 minuta:

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA