Životna drama čuvene Tajči: Moj muž umire od raka, pomozite... (FOTO)

- Ako nam i vi možete pomoći, bićemo jako zahvalni. Nastaviću raditi te mi treba vaša podrška, stoga me angažujte za moja predavanja i koncerte - deo je poruke koju je pevačica objavila

  • 10

Muž Tatjane Kameron Tajči (46) ima rak pluća koji se sada proširio na druge delove tela, a porodica je to otkrila u dirljivoj i potresnoj objavi na stranici "GoFundMe" na kojoj se skupljaju donacije.

PROMENILA IMIDŽ I SKROZ IZNENADILA FANOVE: Tajči više nije plavuša (FOTO) (VIDEO)

- Prognozirali su mi tip raka pluća od kakvog obolevaju nepušači, bio sam šokiran što takvo nešto uopšte postoji. Ja sam u stadijumu 4, što znači da se rak proširio iz pluća po celom mom telu - piše pevačicin muž Metju Kameron koji dodaje da mu treba dodatna novčana potpora jer se nada da bi se mogao izlečiti novim vrstama terapije.

Foto: Facebook/tajci.cameron Foto: Facebook/tajci.cameron

Metju ne pomišlja na hemoterapiju jer su mu, kako je istakao, doktori prognozirali još samo godinu dana života.

- Rekli su da nam treba novac koji će nam pokrivati troškove barem tri meseca u hitnom slučaju. To već imamo. Ja imam i životno osiguranje. Ali, problem će se pojaviti kada postanem teret, u poslednjim mesecima svog života - piše Tajčin suprug koji ističe da ne moli samo za donacije.

Foto: Facebook/tajci.cameron Foto: Facebook/tajci.cameron

On poziva ljude da angažuju njegovu promotivnu firmu "Stormlight Pictures" ili njegovu, kako kaže, neverovatno talentovanu suprugu koja po događajima i crkvama peva razne vrste muzike i drži predavanja.

- Život sam proveo pomažući drugima do ostvare svoje snove i planove jer obožavam ljude. Ljudi su predivni. Ako možete, odvojite minut i pomolite se za mene, šaljite mi pozitivnu energiju ili mi pomozite sa nekoliko dolara kako bi nam olakšali finansijski pritisak - piše Metju.

Foto: Facebook/Tatiana Tajci Cameron Foto: Facebook/Tatiana Tajci Cameron

Tajči je na društvenoj mreži podelila stranicu s objavom i zahvalila se na dosadašnjoj pomoći.

- Hvala svima na molitvama i energiji koju nam šaljete, te na hrani koju nam donosite. Ovo je najteža objava koju sam ikada podelila, teško mi je verovati da je ova "GoFundMe" stranica o nama. Slažem se sa svima koji misle da bi Metju trebao prestati raditi ili barem usporiti kako bi svu energiju iskoristio na ozdravljenje. Njemu i deci želim biti od pomoći najviše što mogu. Ako nam i vi možete pomoći, bićemo jako zahvalni. Nastaviću raditi te mi treba vaša podrška, stoga me angažujte za moja predavanja i koncerte. Hvala vam prijatelji! - napisala je Tajči.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nena

    26. februar 2017 | 14:05

    Neka te Bog čuva i da ozdraviš dobri čoveče

  • Zeljka

    26. februar 2017 | 15:19

    Izdrzi Tajci budi hrabra cuda se dogadjaju

  • REAL

    26. februar 2017 | 13:51

    Tajči, ti zvezda nad zvezdama. Toliko si omiljena i draga u čitavoj EX - YU. Kreni na koncerte po svojoj bivšoj domovini jer mnogi žele da te vide i čuju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA