≫ 

LETELE STOLICE! Miljana pomenula Jeleninog bolesnog oca, Krunićka načisto odlepila! (VIDEO)

Ono što je Miljana Kulić rekla za Jelenu Krunić pred svima u "Parovima", igračicu je potpuno izbacilo iz takta

  • 6

U rijalitiju "Parovi" je ponovo došlo do žestoke svađe, i to između Jelene Krunić i Miljane Kulić, nakon čega su obe završile u izolaciji.

Prvo je Ljuba pokazala DŽINOVSKE GRUDI, a onda je njena ćerka izdominirala OGROMNOM GUZOM! (FOTO)

Prepirka je počela nešto mirnije, a zatim je prerasla u svađu...

- Osoba koja je došla u rijaliti kako bi pomogla ocu koji je zaista bolestan. Svako ko bi imao ovakvo dete, razboleo bi se - rekla je Miljana, koja je zatim momentalno poslata u izolaciju.

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

Čim je obezbeđenje udaljilo Miljanu, Jelena Krunić je načisto poludela i rekla:

- Još jednom se obraćam produkciji. Bude li još jednom uradila ovo, ono što je ona uradila Tihomiru biće najmanje što ću ja uraditi njoj! - vikala je Jelena, a zatim počela da baca stolice...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    28. februar 2017 | 21:07

    pogledajte te ludacke face,vidite li to lajanje i to da se zove zena to je nakaza.koji su to debili degenerici ko vas napravi tako bolesne.nije cudo drogerasica i takvi piju tablete alkohol vijagru i sta ocekivati uz to da su sami opiceni.moja srbijo da tako promovises ove krimose nasilnike i da dozvolis to da se javno prikazuje.oni su svi za lazu i zatvor.sramota ako dozvolite nakazama onda ih nedozvolite da se promovisu javno.tesko omladini kad ih vidi svaki dan pola ce ih ponasanje prepisati od ovih nakaza.

  • Djole

    28. februar 2017 | 21:53

    U cemu je smisao akcije "Stop nasilju" kad u ovom rijalitiju maklja ko koga stigne i jos su placeni,to sto im navodno oduzimaju od honorara je smesna cifra u idnosu koliko su placeni da promovisu javno nasilje,seks,psovke itd.O recniku i ponasanju sportistkinje broj jedan u svetu,suvisno je trositi reci.Na pomen njenog imena sramota me sto smo gradjani iste drzave.

  • Sladjana

    28. februar 2017 | 18:50

    Pravda za Miljanu.Sve je u pravu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA