2CELLOS KAO GLADIJATORI: Pogledajte novi spot "Now We Are Free" (FOTO) (VIDEO)

Spot je režirao srpski reditelj Aleksandar Kerekeš Keky, a ovo je prva saradnja reditelja i slavnih virtuoza. Želeli su da naprave filmski ugođaj stoga su spot snimali tri dana

  • 2

2Cellos  su danas objavili novi spot, za pesmu "Now We Are Free" iz filma Gladijator i novi album "Score".

Spot je režirao srpski reditelj Aleksandar Kerekeš Keky, a ovo je prva saradnja reditelja i  slavnih virtuoza. Želeli su da naprave filmski ugođaj stoga su spot snimali  tri dana.

- Dva dana smo snimali u Crnoj Gori, u predivnoj prirodi na Durmitoru i u blizini Podgorice. Treći dan smo snimali u pulskoj Areni, a za tu priliku smo uposlili i gladijatore - rekao je Stjepan Hauser napominjući kako mu je ovo možda i najdraža pesma s albuma, a Gladijator jedan od najdražih filmova.

Foto: Promo Foto: Promo

2Cellos uskoro kreću na turneju na kojoj će promovisati novi album, a čast da otvori novu turneju pripao je baš našem glavnom gradu. Karte za koncert 25.marta su rasprodate.

Luka i Stjepan ovoga puta više istražuju tradicionalni svet zvuka.  A u tom istraživanju, kao zvučna pozadina, pridružio im se ovoga puta Londonski simfonijski orkestar (London Symphony Orchestra), predvođen dirigentom i aranžerom Robinom Smithom. Luka i Stjepan potpisuju produkciju zajedno s Nickom Patrickom (Elvis Presley/Royal Philharmonic Orchestra, Russell Watson, Il Divo, Plácido Domingo).

Foto: Promo Foto: Promo

Uz temu iz "Igre prestola", album sadrži i poznate kompozicije iz gledanih i voljenih filmova, poput "Titanika" ("My Heart Will Go On"), "Hrabrog srca" ("For the Love of a Princess"), "Gospodara Prstenova" ("May It Be"), pomenutog "Gladijatora" ("Now We Are Free"), "Doručak kod Tifanija" ("Moon River")....

Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA