SMRT ME JE ČEKALA U TUNELU: Đani imao saobraćajnu nesreću u Crnoj Gori

- Lik je kuckao poruke, pa nije stigao da zakoči i samo nas je čuknuo otpozadi - izjavio je Đani

  • 3

Pevač Radiša Trajković Đani je danas imao saobraćajnu nezgodu u Crnoj Gori, kada je u džip u kojem se on nalazio, otpozadi udario automobil. Srećom, u ovoj saobraćajki niko nije povređen a Đani se našalio da je uspeo da pobegne od smrti koja ga je čekala u tunelu.

Maja isturila grudi i rekla Đaniju da ne nosi brus, a posle njegovog BEZOBRAZNOG odgovora, svi popadali od smeha! (VIDEO)

Inače, nesreća se dogodila jutros u tunelu između Kotora i Tivta, i na lice mesta je odmah izašla policija koja je izvršila uviđaj.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Ma, ništa to nije bilo strašno, šta vam je. Lik je kuckao poruke, pa nije stigao da zakoči i samo nas je čuknuo otpozadi, polomio far. Baš ništa strašno. Saobraćajci i Hitna pomoć morali su da dođu po službenoj dužnosti, ne znam, neko ih je pozvao sa ulice. Ja sam odmah prešao u drugi auto i nastavio ka aerodromu, jer sam stvarno žurio. Smrt me je čekala u tunelu, ali eto, ja uvek pobegnem od svega od čega treba. Izvinite sad, nemam vremena da pričam, moram u avion. Sve je okej, ništa ne brinite - izjavio je Đani za Pink.rs.

Foto: A.Nalbantjan Foto: A.Nalbantjan

Daljinac baner

(Telegraf.rs/izvor: Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbo

    19. mart 2017 | 18:44

    Dobro je da si ti nama ziv legendo

  • Dragan RS

    19. mart 2017 | 20:25

    Ma ne brini se ti, nece ni onaj gore svasta.

  • baba vanga

    20. mart 2017 | 05:26

    Gazda poslao slugu na pijac.Sluga se vratio sav izbezumljen i kaže gazdi: -Video sam smrt na pijac.Moram da bežim.Ako dođe da me traži , kažite da sam otišao za Beč a ja idem u Solun.Posle izvesnog vremena pokuca neko na gazdina vrata: -Gde vam je sluga ?pita smrt -Otišao u Beč.kaže gazda -Nema veze naćićemo se u Solunu.reče smrt Naravoučenije-zaključite po volji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA