9

DARKO LAZIĆ: Nemam pojma sa kim sam izgubio nevinost!

- Nemam pojma koja je devojka u pitanju. Žene to valjda pamte, kod muškaraca je to drugačije - rekao je nekadašnji pobednik "Zvezda Granda"

Pink, nova godina, Darko Lazić
Foto: Telegraf

Darko Lazić jedan je od najpopularnijih pevača mlađe generacija. Nekadašnji pobednik takmičenja “Zvezde Granda” odgovorao je na neka škatljiva na pitanja. Jedno je bilo kada je izgubio nevinost.

– Jaoj, ne sećam se! Mislim da je to bilo u mojoj četrnaestoj, petnaestoj godini. Stvarno nemam pojma ni sa kim, a ni gde, ali znam da je bilo u petnaestoj godini. Nemam pojma koja je devojka u pitanju. Žene to valjda pamte, kod muškaraca je to drugačije – rekao je Lazić.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Na pitanje da li dobija nepristojne ponude na nastupima, Darko je imao šta da kaže.

– Ana (Sević) i ja smo mnogo dugo zajedno. Da sam došao do toga da je prevarim, ne bih bio s njom, iskreno. Ponuda je bilo, to ne može biti neprijatno (smeh). Nepristojnih ponuda bude ponekad, ali ja nisam taj tip muškaraca koji će tako nešto da prihvati – naveo je on.

(Telegraf.rs/izvor: Pink.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Ana Sević, Darko Lazić, Zvezde Granda
Popularni komentari
 • j
  jugos

  Kako laze..ovo znaci da ga je blam da prizna jer je garant oko 20 te godine skinuo mrak..ko se od vas neseca svog prvog puta neka mi da minus..

 • V
  Vesna

  Ani su uzasne ove pantalone,grozno joj stoje!

 • A
  Ana Banana

  Sa Anom Sevic

foto dana

video dana