≫ 

DARKO LAZIĆ: Nemam pojma sa kim sam izgubio nevinost!

- Nemam pojma koja je devojka u pitanju. Žene to valjda pamte, kod muškaraca je to drugačije - rekao je nekadašnji pobednik "Zvezda Granda"

  • 9
Pink, nova godina, Darko Lazić Foto: Telegraf

Darko Lazić jedan je od najpopularnijih pevača mlađe generacija. Nekadašnji pobednik takmičenja "Zvezde Granda" odgovorao je na neka škatljiva na pitanja. Jedno je bilo kada je izgubio nevinost.

- Jaoj, ne sećam se! Mislim da je to bilo u mojoj četrnaestoj, petnaestoj godini. Stvarno nemam pojma ni sa kim, a ni gde, ali znam da je bilo u petnaestoj godini. Nemam pojma koja je devojka u pitanju. Žene to valjda pamte, kod muškaraca je to drugačije - rekao je Lazić.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Na pitanje da li dobija nepristojne ponude na nastupima, Darko je imao šta da kaže.

- Ana (Sević) i ja smo mnogo dugo zajedno. Da sam došao do toga da je prevarim, ne bih bio s njom, iskreno. Ponuda je bilo, to ne može biti neprijatno (smeh). Nepristojnih ponuda bude ponekad, ali ja nisam taj tip muškaraca koji će tako nešto da prihvati - naveo je on.

(Telegraf.rs/izvor: Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jugos

    20. mart 2017 | 23:33

    Kako laze..ovo znaci da ga je blam da prizna jer je garant oko 20 te godine skinuo mrak..ko se od vas neseca svog prvog puta neka mi da minus..

  • Vesna

    21. mart 2017 | 21:41

    Ani su uzasne ove pantalone,grozno joj stoje!

  • Ana Banana

    21. mart 2017 | 09:01

    Sa Anom Sevic

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA