Teodosić raskinuo sa Jelisavetom Orašanin SMS porukom?!

- Vuk (Kostić) je u jednoj emisiji javno priznao da se čuje s Jelisavetom i to je Miloša iznerviralo - tvrdi izvor blizak Teodosiću

  • 13

Nakon dva meseca veze, Miloš Teodosić je navodno raskinuo sa Jelisavetom Orašanin, i to putem SMS poruke.

PRVI PUT SE OGLASIO: Evo kako je Vuk Kostić prokomentarisao vezu Jelisavete i Teodosića! (VIDEO)

Milošu je navodno zasmetalo što je Vuk Kostić, bivši Jelisavetin dečko, u emisiji "Ekskluziv" ispričao da se redovno čuje sa njom, i Teodosić je odlučio da zbog toga raskine sa glumicom. Kako se priča, Miloš je Jelisaveti poslao poruku "da ga zaboravi".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Vuk je u jednoj emisiji javno priznao da se čuje s Jelisavetom i to je Miloša iznerviralo. Preko poruka ju je napao što mu to nije rekla, već je za njihove tajne razgovore saznao iz medija. Ona mu se pravdala da je za nju veza s Kostićem završena priča, ali to joj nije upalilo kod Teodosića. On smatra da nije u redu da njegova devojka bude u kontaktu s bivšim i zato je odlučio da je najbolje da raskinu - tvrdi izvor blizak Teodosiću.

Ovo je emisija u kojoj je Vuk Kostić prokomentarisao vezu Jelisavete i Miloša:

Takoše, poznatom košarkašu je zasmetalo i to što su mediji veoma brzo saznali njegovu vezu sa Jelisavetom.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Pomislio je da je to Jelisavetino maslo i tada su počele nesuglasice u njihovoj vezi. Međutim, ne bi me iznenadilo i da se pomire. Iako se nisu čuli ni videli već desetak dana, poznavajući Miloša, možda se on odljuti i pruži joj još jednu šansu - navodi izvor.

Foto: Printskrin/RTS Foto: Printskrin/RTS

Sa druge strane, Orašaninova nije želela da komentariše svoj privatni život.

- Jao, bože, jako me zamarate potpuno nepotrebnim stvarima. Evo, imam premijeru 7. aprila, ako vas to zanima. Predstava "Hotel 88". Stvarno ne volim da govorim o svom privatnom životu. Glupo je da se ponavljam, ali mislim da ima toliko tuđih privatnih priča interesantnijih od ove. Uvek možemo da razgovaramo o mom radu i predstavama koje igram  - izjavila je Jelisaveta Orašanin.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA