NAJVEĆA PROMENA U PINKOVIM ZVEZDAMA! Zbog novih pravila takmičare čeka PAKAO!

Četvrti krug takmičenja "Pinkove zvezde" biće više nego zanimljiv, budući da ovo zahtevno pravilo do sada nije uvođeno u ovo takmičenje

  • 0

Četvrti krug "Pinkovih zvezda", koji počinje u subotu, 1. aprila, nosi sa sobom nova pravila takmičenja, a talentovane kandidate sada čekaju prave muke! I ne, nije prvoaprilska šala.

 

LEZBO AKCIJA U PINKOVIM ZVEZDAMA: Dara došla bez brusa, sevale joj bradavice, a Maja joj ljubila OGROMNE grudi! (FOTO)

 

Nakon prvog predstavljanja kandidata, u kojem će žiri izabrati najbolje i time ih direktno poslati u peti krug takmičenja, preostala dva takmičara očekuje pravi pakao! Osim toga, na mestu Zorice Brunclik sada će sedeti Željko Šašić.

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Da pojasnimo...

 

U prvoj esmisiji četvrtog kruga predstaviće se šest grupa od po tri takmičara, koji će pevati na matricu, a potom će biti u rukama žirija. Oni sa najviše glasova direktno idu u peti krug, a preostala dva takmičara moraće na velikoj sceni uz pratnju benda da otpevaju pesmu koju im žiri bude dodelio. 

 

Foto: Youtube/RTV Pink Official

Foto: Youtube/RTV Pink Official

 

Budući da ovo pravilo do sada nije uvođeno u "Pinkove zvezde", ostaje da vidimo kako će se takmičari snaći na ovakvom terenu! Podsećamo, nova epizoda takmičenja na programu je u subotu od 21 čas na televiziji Pink.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA