20 GODINA KASNIJE: 2 Pac GREŠKOM UBIJEN, ovaj čovek je bio stvarna meta napadača! (FOTO)

Slavni reper Tupak Šakur ubijen je 1996. godine u Los Anđelesu, a tek sada njegov nekadašnji prijatelj na sudu je priznao kako je stvarna meta bio on, kao i ko je bio organizator ubistva

  • 3

Hip-hop mogul i producent Merion "Sjudž" Najt svedočio je da je on bio stvarna meta vozača koji je 1996. godine ubio repera Tupaka Šakura, te da su njegova bivša žena i šef obezbeđenja "Death Row Records-a" stajali iza organizacije ovog ubistva.

Ko se sada smeje? Glumac iz "Mamurluka" doveo kengura na binu, maltretirao ga a onda dobio ŠAPU U GLAVU! (VIDEO)

Najtov branilac Tadeus Kulpeper objasnio je da je Sjudž sve ove godine znao da su Regi Rajt Junior i Sjudžova bivša žena Šarita stajali iza ubistva 2Pac-a, te pokušaja ubistva Najta.

Podsetimo, Sjudž Najt bio je sa Tupakom u noći kada je ubijen. Od reperove smrti prošla je 21 godina, a do 2007. godine Šakur je prodao preko 75 miliona ploča širom sveta.

Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

Bio je najveća zvezda repa, a i danas je uzor mnogim reperima i mladim ljudima. Smatra se da je, računajući i piratska izdanja, prodato preko 200 miliona albuma na globalnom nivou. Većina njegovih pesama se bavi odrastanjem u nasilju i siromaštvu geta, zatim rasizmom kao i obračunavanjem sa drugim reperima. Tupak je bio poznat i po političkim i ekonomskim porukama u svojim pesmama. Jedan je od najvećih umetnika svih vremena po mnogim časopisima, uključujući i "Rolling Stone" koji ga je rangirao 86. na listi 100 najvećih umetnika svih vremena.

Inače, Sjudž Najt u januaru 2015. godine uhapšen je pod sumnjom da je svojim pikap vozilom pregazio dve osobe, od kojih je jedna preminula, a druga je lakše povređena. Nesreća se dogodila na parkingu ispred jednog restorana brze hrane u Los Anđelesu. Prema svedočenju očevidaca, kontroverzni reper je pregazio dvojicu pešaka, a zatim pobegao sa lica mesta.

Foto: Profimedia/AKM-GSI Foto: Profimedia/AKM-GSI

Najt je i dalje iza rešetaka.

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA