FOTKA KOJU BI VOLEO DA SPALI: Stojke ipak bio s Blondi! (FOTO)

Telegraf objavljuje fotografiju na kojoj se vidi da su starleta i golman Partizana bili u prisnim odnosima, iako Stojketova supruga Bojana tvrdi da on "nema veze s Blondi"

  • 62

Starleta Nada Đukić Blondi napravila je pravi medijski zemljotres nakon ispovesti o svojim brojnim ljubavnima aferama s raznim srpskim sportistima. Među onima koji su se našli u njenoj priči je i Vladimir Stojković. Iako je iz čitave priče izostavila golmana Partizana, Telegraf.rs ekskluzivno objavljuje fotografiju na kojoj se Stojke vidi u vrlo prisnom zagrljaju sa kontroverznom starletom.

Bojana Stojković, supruga Vladimira Stojkovića izjavila je za "Alo" da je srećna što njen muž nema nikakve veze sa Blondi:

- Ma neću da komentarišem kojekakve gluposti raznih starleta. Znala sam da Stojke nije na njenom spisku, nije on takav - navela je Bojana dodavši indirektno da zna da postoje slučajevi da fudbaleri iznajmljuju devojke.

- Ne bi se o tome toliko pričalo i pisalo da nema takvih stvari. Meni je to jadno, ako toga stvarno ima - kaže poznata manekenka.

Blondi je izjavila kako je bila u "kombinaciji" sa nekoliko igrača "Partizana", dodavši da među njima nije bio Stojković. Starleta je navela da je najuporniji navodno bio Nemanja Tomić, ali da on nije jedini igrač crno-belih koji je navaljivao na nju.

- Svi su oni vrlo hrabri i napadni momci. Spisak je dugačak, ali najdosadniji je bio Adija, koji mi je sa priprema u Gani stalno slao SMS-ove. Jako korektan je Stefan Babović, a u „igru“ su ušli i Babić, Ivanov i Smiljanić, koji doduše nije moj tip… Golman Stojković je miljenik žena, ali s njim nisam bila. Naravno, svi oni se takmiče i vrlo im je stalo ko će da me ima. Ne štede novac, poklone, obećanja i moram da priznam da to uglavnom nisu prazne priče, rekla je Blondi.

Inače, kako saznajemo, Nada, koja je u Beogradu poznata kao "Nada iz Bara" bila je jedna od najboljih drugarica Soraje Vučelić.

- Došla je u Beograd pre nekoliko godina, zajedno sa Sorajom. Visile su po splavovima, a onda su se posvađale i razišle - kaže za Telegraf sagovornik, koji vrlo dobro pozvaje starletu.

(Telegraf.rs/D. Manojlović)

Napomena: Zabranjeno je preuzimanje fotografije, celog ili dela teksta bez dozvole Telegraf.rs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pera kojot super genije

    6. jul 2012 | 13:46

    ovi fudbaleri stvarno nisu normalni,ma kako je mogao ovo da...

  • :)

    6. jul 2012 | 13:56

    kako ima gadnu facu.. :/

  • sale

    6. jul 2012 | 13:57

    Alo, Mustafa, jel ovo ta "ružna prošlost" koju si hteo da ti oprostimo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA