≫ 

PREOKRET: Učesnica emisije "Izvedi me" prijavila pokušaj silovanja, pa POVUKLA PRIJAVU!

Takmičarka šou programa "Izvedi me" je danas odlučila da povuče prijavu za pokušaj silovanja

  • 7

Ogromnu pažnju je privukla informacija da je jedna od učesnica emisije "Izvedi me" juče prijavila policiji da je jedan muškarac pokušao da je siluje u motelu u Rakovici, međutim, kako saznajemo, ona je u međuvremenu povukla prijavu!

HOROR NA SNIMANJU! Učesnica emisije "Izvedi me" prijavila pokušaj silovanja!

Kako Telegraf saznaje, u motelu koji se nalazi u naselju Kijevo u Rakovici, pre nekoliko dana je održana žurka, posle koje je devojka otišla u sobu sa jednim muškarcem.

Nešto kasnije se pojavio drugi momak, kojeg je učesnica šou programa "Izvedi me" nekoliko sati kasnije prijavila policiji, i ona je tvrdila da joj je drugi muškarac (poznanik momka s kojim je otišla u sobu) ukrao 12.000 dinara i pokušao da je siluje.

Printskrin: Youtube/RTV Pink Official Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

Međutim, devojka je danas odlučila da promeni svoju izjavu i ispričala je da se ništa od onoga što je navedeno u prethodnoj prijavi, nije dogodilo, i nakon toga je povukla prijavu za pokušaj silovanja i pljačku.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milojko

    20. april 2017 | 13:00

    Hajde da smo malo u centru pažnje prijavu protiv nje i kazna.

  • MOMO

    20. april 2017 | 13:05

    Gluplje emisije nisam gledao u životu svome! Inače tv pink treba zabraniti zakonom i heppy i mirna Srbija!Toliko ološi zajedno sa voditeljima nisam video u životu! Da ne bude da sam protivnik pinka i hepija i Ivana Ivanovića treba zabraniti!Zasto?Zato što taj mali TROL(seti se Duška Dugouška kada pada avion)! se sprda sa svim što u ovoj državi valja!Od nečega se mora poći,a najrealnije je da počistimo ovo ZLO sa televizija-ZAKONOM!

  • Dok Holidej

    20. april 2017 | 12:45

    Ona je to samo sanjala, a sad tuzilastvo salji te je u Padinjak da bere rotkvice par meseci zbog laznjaka .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA