Zorica tuži Maju zbog uvreda na nacionalnoj osnovi: Ovako je Nikolićeva uzvratila Brunclikovoj

- Slobodno neka me tuži, ja Zoricu nikada nisam vređala po nacionalnoj osnovi, ona laže kao po običaju - poručila je Maja Nikolić

  • 29

Žestoki sukob između Maje Nikolić i Zorice Brunclik se nastavlja nesmanjenom žestinom, i Brunclikova je navodno odlučila da tuži Nikolićevu, i to zbog vređanja na nacionalnoj osnovi.

NIKAD SKANDALOZNIJA: Maja Nikolić pokazala međunožje u "Pinkovim zvezdama" (VIDEO)

Čim se Zorica vratila u "Pinkove zvezde", Maja je ponovo zaratila s njom, a Brunclikova izgleda to ne želi više da trpi.

Printskrin: Youtube/ RTV Pink Official Printskrin: Youtube/ RTV Pink Official

- Producentima je rekla da više ne može da trpi Majine uvrede, pogotovu one na nacionalnoj osnovi i da će zbog toga tužiti Maju. Bila je jako razočarana i neprestano je ponavljala da produkcija snosi veliki deo odgovornosti jer navodno ne preduzima ništa da spreči Majino ponašanje - tvrdi izvor blizak Zorici Brunclik.

Sa druge strane, Maja, u svom stilu, kaže da se ne plaši tužbe.

- Slobodno neka me tuži, ja Zoricu nikada nisam vređala po nacionalnoj osnovi, ona laže kao po običaju. Kao što laže da je završila fakultet u Nišu, to je demantovao dekan tog fakulteta. Tražila sam da takmičarka otpeva pesmu Bube Miranović "Vezala me magijom Ciganka ta". To nije vređanje po nacionalnoj osnovi i ona vrlo dobro zna zbog čega sam tražila da mi takmičarka otpeva tu pesmu. To je njena bruka i sramota, pa neka vam ona priča o tome - izjavila je Maja Nikolić.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

Daljinac baner

(Telegraf.rs/izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Н. С

    22. april 2017 | 00:52

    Не разумем продукцију да је уопште и позвала ту Мају. Она је једна неваспитана особа и не преза шта ће коме рећи. Глуми неког стручњака, а незна одакле је шупља. Има две песме које само она пева а процењује ту децу која су спрам ње као небо и земља. Она има нешто да каже? Шта?

  • немања

    22. april 2017 | 09:15

    Обе треба убацити у парове пошто њихов ријалити Фармаџије није у току

  • Lija

    22. april 2017 | 09:18

    Ove pevaljke samo se tužakaju a advokati se raduju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA