≫ 

Pre 9 godina žene su OTKINULE za njim, Dženifer Lopez ga je angažovala za seksi scene, a ovako danas izgleda Vilijam Levi! (FOTO)

Kada se 2008. godine pojavio na domaćim malim ekranima u jednoj meksičkoj seriji Vilijam Levi postao je seks-simbol, a žene su doslovno odlepile za njim

  • 27

Vilijam Levi jedan je od najvećh zavodnika kada su u pitanju glumci koje smo imali priliku da vidimo u meksičkim telenovelama.

Pre 11 godina bila je siromašna radnica na brodu, nakon majčine smrti postala je MILIONERKA, a ovako danas izgleda seksi Marina! (FOTO)

BEZ CENZURE! SKROZ GOLA Adrijana Lima seksi snimcima razbesnela vernike na Uskrs, napali je, a onda im je žestoko ogovorila! (VIDEO)

Nakon serije "Napušteni anđeo" koja je u to vreme bila najgledanija na ovim prostorima, Vilijama smo mogli da vidimo u spotu za pesmu "I'm into you" koju je otpevala Dženifer Lopez.

Printskrin: Youtube/Laura Sugarbabe Printskrin: Youtube/Laura Sugarbabe

Voditeljka se slikala GOLA 5 minuta pred porođaj, a svi su komentarisali JEDNU stvar! (FOTO)

Pop diva Vilijama je angažovala baš u vreme kada je bio na vrhuncu popularnosti, što je još više doprinelo njegovom statusu seks-simbola. Vilijam je nakon toga nastavio da radi i kao glumac i kao model, a karijera mu je i danas na zavidnom nivou.

Nikada joj nećete biti bliže! Sedeli su u prvom redu, a onda je Džej Lo počela da meša guzom ispred njih, i JEDVA SU PREŽIVELI! (VIDEO)

Od 2003. godine Vilijam je u srećnoj vezi sa Elizabet Gutjerez. Glumac ima dvoje dece i danas izgleda ovako:

Foto: Instagram/willevy Foto: Instagram/willevy
Foto: Instagram/willevy Foto: Instagram/willevy

Očigledno je da Levi i dalje sjajno izgleda:

Foto: Instagram/willevy Foto: Instagram/willevy
Foto: Instagram/willevy Foto: Instagram/willevy
Foto: Instagram/willevy Foto: Instagram/willevy

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA