≫ 

BILA SI KRŠ U SVAKOM SMISLU! Karleuša sasula u lice Ninovoj ćerki SVE što misli, a onda je Sandra ispala neviđeni CAR! (VIDEO)

Jelena je prvo Sandri Rešić izgovorila sve što misli o njoj, a onda je prešla na njenu suparnicu iz duela koju je uporedila sa persijskom mačkom

  • 21

Kada Jelena Karleuša kaže da će biti "brutalno iskrena" verujemo da većini kandidata kroz glavu prođe da je bolje da napuste scenu pre nego što Jelena počne sa pričom.

Izašla je u dugoj suknji, ORIO se studio dok je pevala pesmu Marije Šerifović, a onda se SKINULA nasred bine i napravila HAOS! (VIDEO)

NIJE IMAO MILOSTI: Ivan Ivanović BRUTALNO isprozivao Rastu zbog Loke! (VIDEO)

Međutim, dok su neki plakali, ljutili se pa čak i oštro odgovarali, u poslednjoj emisiji "Zvezda Granda" jedna devojka odreagovala je potpuno drugačije.

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

SUNCE TI POLJUBIM! Seksi plavuša došla u SKROZ providnoj haljini, Kalinić nije mogao da je gleda! (VIDEO)

Reč je o Sandri Rešić, ćerki pokojnog pevača Nina, koja je sa svih 7 glasova prošla u naredni krug. Međutim, istrpela je žestoke komentare Jelene Karleuše:

- Ti si, devojko, devojčice... Posmatrala sam te kako izgledaš, nemoj da se naljutiš - biću brutalno iskrena! Ti si od jedne, realno, krš ribe... Bila si krš svakom smislu - i debela, i odvratna frizura, i šminka nikakva, stajling... - počela je Jelena, dok ju je Sandra nemo posmatrala.

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

- Ti si od stvarno ružnog pačeta, u lepoticu izrasla. Ti si stvarno lepotica! Šta god da ti se desilo, da l' si se zaljubila, da l' su se neke zvezde poklopile... Ti si top riba sada, samo još da se koncentrišeš kada je reč o pevanju - rekla joj je Jelena, a onda se, umesto da joj odgovori ili se naljuti, Sandra nasmejala i klimnula glavom kao da se slaže sa Jelenom.

Ovako izgleda zadnjica Tamare Đurić nakon izlivanja silikona! (FOTO)

Međutim, Jelena se tu nije zaustavila pa je i drugoj devojci, Nadici Vermezović iz Valjeva koja je bila sa Sandrom u duelu, rekla:

- Devojka broj jedan... Ti si kao neka Ledi Gaga iz valjeva, to više neće moći da prođe! Te kifle na glavi, taj sado-mazo Zvezdane staze... To više nigde ne prolazi! To je nekada bilo... U faci mi izgledaš kao kombinacija persijske mačke i Nataše Bekvalac sa viškom zuba! Egzotična si... ali batali taj sumanuti stajling! Po mom mišljenju morala si da imaš više glasova večeras, smatram da si oštećena - poručila joj je Karleuša.

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Pogledajte NIKAD objavljene slike pokojnog pevača Nina i njegove ćerke zbog koje je PLAKAO CEO GRAND! (FOTO)

Njihove nastupe pogledajte na snimku ispod od 2:01:00, a za Jelenine komentare premotajte na 2:15:57

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA