PINKOVA ZVEDA IMALA SAOBRAĆAJNU NEZGODU: Udarila automobilom u betonski zid i pala u nesvest (FOTO)

- Pukla su mi dva rebra i bešika, ali izgleda da će biti sve u redu - rekla je Tamara Radmilović

  • 5

Tamara Radmilović, koja je svojevremeno učestvovala u takmičenju "Pinkove zvezde", imala je saobraćajnu nezgodu kada se vraćala sa jednog nastupa. Ona je primljena u bolnicu, a na Fejsbuku je obavestila šta se desilo.

 

- Evo dragi moji umesto sa nastupa, večeras vam se javljam direkt iz bolnice! Ali bitno da sam živa i zdrava i da se javljam! 18.april je moj drugi rodjendan jer sam prezivela saobraćajnu nesreću zbog koje ću da promenim mnoge stvari u svom životu! Sad je sa mnom sve ok , shvatiću ovo kao godišnji odmor! Sada mala pauza od nastupa, uskoro ćete biti obavešteni o istim! Izvinjavam se svim ljudima koji me iskreno vole što su preživeli traumu zbog mene! Ljubim vas - napisala je Tamara na društvenoj mreži.

 

 

Pinkova zvezda je detaljno opisala kako je do nezgode došlo.

 

- U povratku sa jednog rođendana u Loznici u noći u ponedeljak u jednom trenutku izgubila sam koncentraciju u vožnji i uletela sam u jedan kanal i udarila automobilom u betonski zid. Otvorio mi se airbag i samo se sećam da sam pala sam u nesvest. Uopšte ne znam kako su me našli i kako su me izvukli iz kola. Samo znam da sam se probudila u bolnici nakon operacije - ispričala je Tamara i nastavila:

 

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

 

- Pukla su mi dva rebra i bešika, ali izgleda da će biti sve u redu. Ležala sam pet dana u bolnici u Loznici i sada su me prebacili u Novi Sad. Nadam se brzom oporavku i da ću nakon deset dana izaći iz bolnice. Sve me boli, ali očekujem da ću za desetak dana napustiti bolnicu. Nakon svega, ovo mi je bila dobra životna lekcija. Moraću da promenim neke navike od ranije. Dobro sam i prošla jer je malo falilo da igubim život jer su povrede bile na nekim opasnim mestima - rekla je ona.

 

(Telegraf.rs/izvor: Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA