Karla Bruni bila zaljubljena u Džegera

Zauvek ću biti tvoja ljubavnica, Karla je obećala Džegeru dok je on bio u braku sa Džeri Hol, navodi se u biografiji frontmena "Stonsa"

  • 0

Glavni krivac za razvod Mika Džegera i Džeri Hol je Karla Bruni, supruga bivšeg francuskog predsednika! Kako se navodi u biografiji "Mick: The Wild Life and Mad Genius of Jagger", koju je o frontmenu "Stonsa" napisao Kristofer Andersen, Karla je svojevremeno bila do ušiju zaljubljena u Mika Džegera, a i on se "palio" na nju i to toliko da je otputovao s njom na Tajland, svega nedelju dana nakon što mu je tadašnja supruga Džeri Hol rodila kćerku Džordžiju.

Andersen tvrdi da je kap koja je prelila čašu bila poruka koju je Karla uputila Miku nakon burnog provoda na Tajlandu. "Zauvek ću biti tvoja ljubavnica", napisala je Bruni, što je razbesnelo Džeri, koja je Karlu nekoliko meseci kasnije izvređala u hotrelu "Ric", rekla joj da je kurva i vrištala da njenog supruga ostavi na miru.

Inače, Džeger je Karlu upoznao 1990, dok je ona bila u vezi sa Erikom Kleptonom. Kako se navodi u biografiji, Klepton je molio Mika da ne zavodi Karlu, jer se zaljubio u nju, međutim, Bruni ga je uskoro ostavila zbog Džegera, sa kojim je bila u vezi sedam godina. Takođe, Karla se uporedo viđala  i sa Donaldom Trampom, koji ju je na kraju "nogirao", jer ga je ucenjivala da ostavi svoju tadašnju verenicu Marlu.

Karlin sadašnji suprug Nikola Sarkozi je, kako tvrdi autor biografije, neverovatno ljubomoran na Mika Džegera i svaku priliku kada su zajedno u društvu koristi da ga omalovažava.

(Telegraf.rs/24sata.hr)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA