Fanovi i kritičari saglasni: Novi Betmen je fenomenalan (VIDEO)

50 odabranih dobilo priliku da odgleda novo ostvarenje Kristofera Nolana. Premijera filma "The Dark Knight Rises" u našoj zemlji zakazana za 26. jul

  • 0

Za samo desetak dana novi film o Betmenu „The Dark Knight Rises“ doživeće svoju premijeru. 50 odabranih fanova čuvenog heroja Gotam Sitija, koji su činili kritičari, blogeri i obožavatelji, dobilo je priliku da pretpremijerno pogleda novo ostvarenje Kristofera Nolana, pre svih ostalih.

Mnogi od njih nisu mogli da sakriju svoje utiske, tako da su impresije podelili na forumima i društvenim mrežama:

- Upravo je završeno prikazivanje za novinare i kritičare i trenutno prisustvujem neverovatnim ovacijama – napisala je Loren Histand na svom Tviter nalogu.

Filmom je takođe bio oduševljen Tom Mekolif.

- Toliko je dobar da jedva čekam priliku da ga ponovo vidim. Čista devetka od mene, u poređenju sa 7,5 koliko sam dao filmu „Neverovatni Spajdermen“ i 8,5 koliko su dobili „Osvetnici" – napisao je.

Filmski kritičar Vins Peluso je takođe više nego zadovoljan novim Betmenom.

- Vau, ostao sam bez teksta. Film je sve ono što smo želeli da bude. Fanovi će pojedine aspekte smatrati prilično kontroverznim, ali u mojim očima Nolan je napravio epski fillm – podelio je Peluso svoje impresije na svojoj Fejsbuk stranici.

Pohvalu je dobio i glavni glumac Kristijan Bejl, za koga jedan posetilac foruma tvrdi da je odigrao najbolju ulogu Betmena ikada.

Premijera filma "The Dark Knight Rises" je u našoj zemlji zakazana za 26. jul.

(izvor: B92)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA