Na Marakani, na Đurđevdan! Fejsbuk GORI zbog Veljkovog odlaska u vojsku! (FOTO)

- Slobodno pišite predloge ukoliko želite da se priključite zajedničkom poklonu - navodi se na jednoj od Fejsbuk stranica koja je posvećena ispraćaju Cecinog sina u vojsku

  • 29

Kao što je bio slučaj sa 18. rođendanom Anastasije Ražnatović, kada je organizovano nekoliko grupa na Fejsbuku koje su na duhovit način pozivale ljude da kupuju poklone i razne druge stvari, tako je sada i kada je u pitanju njen brat Veljko Ražnatović!

BUĐENJE KOJE ĆE CECINA ĆERKA DUGO PAMTITI: Veljko došao da Anastasiju izvuče iz kreveta, a ovako je ona reagovala (FOTO)

Svakako, sada nije reč o Veljkovom rođendanu, već o ispraćaju u vojsku koji će se uskoro dogoditi.

Printksin: Youtube/AmiG Show Printksin: Youtube/AmiG Show

Kako su duhoviti ljudi koji su napravili ovu grupu napisali, pozivaju apsolutno sve da se pridruže ispraćaju koji će se održati, kako navode, na Marakani!

"Srbi, Srpkinje, vitezovi i dame, došao je i taj veliki trenutak – ispraćaj našeg Veljka Ražnatovića u vojsku! Rešili smo da ga ispratimo, svi zajedno, kako srpski običaji nalažu i to u maju, na jedan od najvećih praznika - Đurđevdan. Ovim putem vas SVE pozivamo na ispraćaj veka i najavljujemo raznovrstan kulturno-umetnički program koji će se odvijati na čak TRI STEJDŽA!", samo je deo opisa događaja.

Foto: Instagram/vr_arktigar Foto: Instagram/vr_arktigar

NIKAD VIĐENA SLIKA: Ceca se popela na sto, a Arkan igra sa njom (FOTO)

Na kraju, otkrili su lokaciju i smernice - šta doneti na poklon Cecinom sinu:

"Dakle, vidimo se 6. maja 2017. ispred Marakane. Ponesite koverte, metke, šaržere i ostale prigodne poklone. Ulaz je besplatan, a hrana i piće – ALL INCLUSIVE! P.S. Slobodno pišite predloge ukoliko želite da se priključite zajedničkom poklonu", navodi se u opisu događaja.

Kompletan tekst možete pročitati klikom OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bulidža

    26. april 2017 | 18:14

    Dečko bi trebao da ima negativnu bezbednosnu proveru za dolazak u Vojsku, jer su mu otac i majka kriminalci osuđivani na zatvorske kazne. E Srbijo ? Zbog čega je u Srbiji bogatašima sve dozvoljeno ?

  • Ddd

    26. april 2017 | 21:17

    Dojadili vise .Koji je on faktor u zivotu naroda?Pa sta ako je Cecin sin nebitan za zivot drugih.

  • mb

    26. april 2017 | 20:40

    Pa i Anastasija bi mogla u vojsku, šuplji bataljon

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA