≫ 

Sa 16 godina postala je top model, iz Amerike je došla u Crnu Goru, danas živi na Bel Eru u vili od 33 MILIONA DOLARA i ovako izgleda! (FOTO)

Emina je 2006. pobedila na "Elitovom" izboru za model godine, Fashion TV svrstao ju je u top 10 modela, danas je udata za milionera, ima ćerku, i živi raskošnim životom

  • 22

Jedna od najuspešnijih manekenki sa ovih prostora, lepa Emina Čunmuljaj (32) danas živi luksuznim i bajkovitim životom o kakvom većina devojaka i žena sanja.

Porodila se pre mesec dana, a sada se Irina Šajk pohvalila savršenom linijom i izgleda kao BOMBA! (FOTO)

Emina je rođena u Americi, sa samo 16 godina pobedila je na "Elitovom" izboru za model godine (2006), pa je ubrzo započela inostranu karijeru u Njujorku. Četiri godine kasnije preselila se sa roditeljima u Crnu Goru, a poznato je da nosi i albansko poreklo...

Printskrin: Youtube Printskrin: Youtube

Emina Čunmuljaj danas je supruga milionera Sema Nazarijana, vlasnika lanca hotela i kockarnica u Las Vegasu, za kojeg se udala u julu 2015. godine.

Važi za jednu od najuspešnijih manekenki u svetu, a redovno nosi modele najpoznatijih brendova. Bila je i je u top 10 modela "Fashion TV", a budući da ju je na svetske modne piste lansirala srpska modna agencija, smatra se srpskim modelom.

Sada ima 32 godine i prirodna je lepotica. Pogledajte kako izgleda:

Emina i njen suprug venčali su se na plaži u Meksiku, nedugo zatim dobili su ćerkicu, a danas žive na Bel Eru u Los Anđelesu, u skupocenoj vili čija je vrednost oko 33 miliona dolara.

Објава коју дели eminacunmulaj (@eminacunmulaj) дана

Njen Instagram obiluje savršenim fotografijama, pa uživajte...

  Објава коју дели eminacunmulaj (@eminacunmulaj) дана

Објава коју дели eminacunmulaj (@eminacunmulaj) дана

Објава коју дели eminacunmulaj (@eminacunmulaj) дана

Објава коју дели eminacunmulaj (@eminacunmulaj) дана

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA