≫ 

MI ZETA NEMAMO... Evo šta Marta Savić zaista misli o ćerkinoj vezi sa polucrncem Adnanom! (VIDEO)

Nakon što je Mile rekao kako ne zna koliko će Elenina veza sa Adnanom trajati, evo kakvo mišljenje ima njegova Elenina majka Marta

  • 34

Mlada muzičarka Elena Kitić već oko godinu dana uživa u vezi sa Adnanom sa kojim provodi sve više vremena, a ako je suditi i po tome i po zajendičkim fotografijama njih dvoje do ušiju su zaljubljeni jedno u drugo!

Ćerka Mileta Kitića sa dečkom proslavila Uskrs na mestu NA KOM NIKO NIJE! (FOTO)

POKLON OD 300.000 EVRA: Ćerka Mileta Kitića i Marte Savić zanemela kada je videla šta su joj roditelji kupili

U želji da saznamo šta o njihovoj vezi misle Elenini roditelji nedavno smo o tome porazgovarali sa Miletom Kitićem koji je rekao da nema ništa protiv ćerkinog izbora.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Meni se viđa njen način razmišljnja. Ona je, normalno, još mlada, imala je neku vezicu, dve, tri… sada ima nekog dečka, igra fudbal u Nemačkoj, nema šta da se krije. On je melez, majka mu je Nemica a otac Portugalac. Ima 19 godina kao i ona. Deca su se zagledala, i ja nemam ništa protiv njenog izbora… Ko zna koliko će to trajati. Imaće ona njih još kol’ko ‘oćeš – rekao je Mile Kitić.

Seksi ćerka Mileta Kitića oduvala u bikiniju a onda se razgolitila i njena mama Marta Savić (50)! (FOTO) (VIDEO)

Međutim, sada smo na istu temu popričali sa Miletovom suprugom Martom Savić koju smo sreli po dolasku na koncert Ace Lukasa u "Areni".

Printskrin: Telegraf Printskrin: Telegraf

Kako je istakla, ona i Mile još uvek nemaju zeta i nije sigurna da li će Adnan to biti, ili neko drugi.

- Pa nemamo mi zeta... Nemamo zeta. Dečko je dečko, uvek je dečko. Sad, koji po redu i koliko ćeš ih imati to se ne zna, a kad budeš imala supruga to će biti zvanično i onda će to biti zet. Za sada je samo dečko - rekla je sa osmehom Marta za Telegraf.rs.

Foto: Instagram/elenakitic Foto: Instagram/elenakitic

Grudi broj 5, a guza za 10! Ćerka Mileta Kitića se skinula i izludela muškarce! (FOTO)

Elena uvek ima njenu podršku, ali ipak je Martina reč u kući i poslednja.

- Elena ima neki svoj način koji je mi podržavamo... Dosta medija je zainteresovano za nju što nas raduje i drago nam je zbog toga, ali ona je odlučila da izbegava medije koliko je to moguće dok ne uradi prvi album, dok malo ne sazri... Ipak, ima 19 godina. Pod staklenim zvonom nije isto kao kad imate neko iskustvo i kad se malo u životu borite. Ona je stvarno svoj talenat do sada upotrebila tako da mislim da ima vremena za neku priču. Ne znam ni šta bi ona rekla pošto još uvek mora da sluša šta ja pričam - objasnila je pevačica.

Poslušajte kompletan intervju sa Martom:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EL...

    1. maj 2017 | 14:07

    Otac Portugalac ??? Malo sutra ! On je možda pre 10 god. Bio 19 ! U kom klubu u Nemačkoj ??? Možda igra negde u trećoj ili četvrtoj ligi ! A da je ona mlada to je tačno , ispod kog staklenog zvona živin? Dosta gluposti se čulo , kako od Kitica tako i od Marte !

  • polat

    1. maj 2017 | 12:32

    kakvi komentari I bljuvotine,ali u Srbiji je glavna tema ko je si nacije ,religije,ljudi su optereceni time,a kad je suprotno srbin zavoleo muslimanku onda je sve ok,bolesna zemlja

  • Srboljub

    1. maj 2017 | 12:31

    Isti ko većina iz moje male a i Srbije. Crnomanjas čovek. Ko svi Turci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA