AKADEMIJA DEBELIH: Vojislav reizabran za starešinu! (FOTO)

Nakon reizbora starešine, takmičari Akademije pristupili su rešavanju nagomilanih problema po timovima, pa su ponovo počeli sa optužbama i svađama

  • 1

I ove nedelje su takmičari Akademije Debelih birali starešinu. Pošto se pokazao dobro tokom proteklog mandata, Vojislav je reizabran za starešinu Akademije Debelih. Hristina je ponovo izabrana za domaćicu kuće, i ona će voditi računa o hrani i drugim potrepštinama.

 

Odmah nakon izbora starešine i domaćina kuće, povela se diskusija o tome šta na Akademiji ne funkcioniše kako treba. Ova diskusija je pokazala da među takmičarima vlada velika nervoza. Ljiljana je zamerila Hristini, koja od samog početka među ukućanima važi za jednu od najvrednijih osoba, da je prethodnog dana ostavila neoprane tanjire. Hristinu je ova zamerka pogodila, pa joj je oštro uzvratila rekavši da je ona osoba koja mnogo radi, a da tanjiri nisu oprani jer joj je neko od ukućana prethodno obećao da će to učiniti umesto nje. Ona je dodala i da ne može da poveruje da takve reči dolaze iz Ljiljaninih usta, pa joj je saopštila da prekida svaki kontakt sa njom. Hristina je rekla Ljiljani da je sa njom završila jer je najpošteniju osobu odabrala da zadirkuje. Ljiljanu ove teške reči nisu nimalo potresle.

 

Darko Stojanović, zvani Mrvica, zaključio je da su Dejanu gladne oči i da prilikom svakog obroka sipa onoliko koliko mu oči žele, a ne onoliko koliko bi mogao ili smeo da pojede, te se toga Dejan seti na pola obroka, a tada mora da baci hranu koju je uzeo a nije pojeo. Darku smeta što se dosta hrane baca.

 

Na treningu na bazenima kompleksa “Poseidon” u Starim Banovcima naši Heroji su imali izuzetno težak trening kao što je trener Brajan i obećao. Brajan je ostao dosledan svojoj tvrdnji, da će tempo treninga biti izuzetno jak. Trening je posebno teško pao Aniti i Dejanu Došljaku, koji su zbog svoje visine bili na samoj granici mogućnosti da uopšte treniraju.

 

Tim Akademije Debelih je posetio dom Darka Tanackovića, takmičara koji je prošle nedelje privremeno izbačen sa Akademije. Darko je vrlo rešen da se vrati na Akademiju, a siguran je da je uvideo sve svoje pogrešne poteze. Kaže da će najviše promeniti svoje ponašanje i da neće biti previše tih jer mu je, kako je rekao, to donelo ovu privremenu eliminaciju. Sa porodicom se pridržava svih mera, uputstava i recepata koje je naučio za vreme boravka na Akademiji. Priznao je da često staje na vagu i da, za sada, ima odličan rezultat, što mu uliva dodatno samopouzdanje i nadu da će se već sledeće nedelje vratiti nazad.

 

 

Uveče su Heroji organizovali sastanak unutar timova kako bi se videlo da li postoje problemi u komunikaciji među članovima timova. Zeleni tim je zamerio Mariji što se treneru Tihani požalila da niko u timu ne želi da se druži s njom. Njene kolege iz tima su joj preporučili da im slobodno kaže šta je muči, a da onda, ako to ne reši problem, upita i trenere za pomoć.

 

Čitav crveni tim je sastavljen od izuzetno temperamentih ljudi što se moglo videti i tokom samog sastanka. Crveni retko uspevaju da se, bez žustrije rasprave, dogovore čak i oko neke trivijalne stvari. To se ponajviše odnosi na Natašu i Jovana. Ivana i Nataša su rekle Jovanu da je osoba koja u svakoj situaciji traži svađu, da ga je vrlo lako uznemiriti. Jovan je njima zamerio jer, kako je rekao, nemaju dovoljno sportskog duha, nisu voljne da se bave sportom... Na to mu je Nataša odgovorila da preteruje u svom nastojanju da motiviše svoj tim pred svaki trening.

 

Jedini tim koji se složio da nije imao nikakvih problema do sada je plavi tim. Kako su rekli, u tom timu vlada harmonija i drugarstvo.

 

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA